sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Unelmointia ja pikkukinkkuja!

Ihanin Kinkkumies!
Näin koulutehtäviä tehdessä on hyvä miettiä kaikkea muuta, kuten marsuja ja tulevaisuutta. Odotan jo innolla, että pääsen muuttamaan pois kotoa ja suunnittelemaan uusia häkkivaihtoehtoja marsuille :) Tosin tässä pitäisi vielä keretä valmistua ja löytää työpaikka ja kaikkea, ennen kuin asunnon etsiminen tulee kuuloonkaan. Varmaankin vuosi pitää vielä odotella, mutta aina voi haaveilla!

Sen voin kyllä paljastaa, että kaikki suunnittelut marsujen osalta on jo valmiit. Tiedän tasantarkkaan millaisen häkkiviritelmän haluan marsuilleni. Ja jos marsumäärä siinä vaiheessa vielä kasvaa niin niillekkin on suunniteltuna omat häkit. Miksei ole olemassa sellaista häkinsuunnitteluammattia? Ei ole mitään hauskempaa kuin suunnitella kaikkea uutta marsuille, varsinkaan silloin kuin tyytyväiset "asiakkaat" juoksevat ympäri häkkiä innoissaan :) Tahdon muuttaa nyt heti, rakentamaan uutta häkkiä marsuille! Sen voin teille kertoa, että siitä tule ISO ja valkoinen, pinkillä sisustuksella. Tämän kaunokaisen saatte sitten nähdä vuoden päästä :D

Muuten tänään on tiedossa vain häkinsiivousta ja vähän sylittelyä. Marsut ovat tämänkin viikonlopun viettäneet ihan vapaana huoneessa, tosin popcornailua ei ole ilmennyt ihan yhtä paljon. Tainnut uutuudenviehätys jo kadota. Sen sijaan rallittelusta saa nauttia vanhojen videoiden muodossa. Aina tulee hymy huulille ja tekisi mieli mennä rutistamaan Kinkkua ihan kunnolla kun niitä katselee. Ihana, ihana, ihana pieni possu, joka pussaa kissaa videon lopussa <3 Lisää hyppypomppu-videoita löytyy täältä :)


5 kommenttia:

 1. Aivan sika ihana video pojista! :)

  Unohdin muuten mainita, että näin sut lemmareilla, mutta jostain kumman syystä en saanut päähäni tulla moikkaamaan teitä, vaikka yleensä kahlaan kaikki marsuihmiset läpi. Nooh, ens kerralla sitten tulen juttelemaan. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enskerralla sitten tulet nykäsemään hihasta! :)

   Poista
 2. Oj va de e sött när kinkku pussaa Ruusunen!!:DDD haha!

  VastaaPoista
 3. annathan marsuille pellettejä!
  Sillä kauoppakama on tosiaankin huonoksi noille possuille...

  Ps.
  Yksi yö tässä heräsin ja mietin että oliko sen marsublogin nimi kermaperseet... hehe, Ja aamulla tuli mieleen että se on kermaporsaat.

  VastaaPoista