sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulukinkkuseni

Kinkku on todellakin panostanut massan hankkimiseen näin jouluksi. Perjantaina kun nappasin marsun syliin, oli ensimmäinen ajatus WOW! Siis sitä marsua tursui joka puolelta. Otin sitten vaa'an esiin ja lukemat eivät ollenkaan yllättäneet. Yli 1300g! Siis mistä näitä grammoja tulee? Pellettejä ei olla häkkiin tarjoiltu vähään aikaan, vaan pikkumarsulle tarjotaan pelletit sylissä. Olin ajatellut, että paino lähtisi joko tippumaan tai ei mitään. Muttta ei. Kinkku on oikea läski joulukinkku :( Mietin, että voikohan meidän uusi heinä vaikuttaa asiaan, sillä muuten ruokinnassa ei ole tapahtunut mitään muutoksia.

Muuten kai menee ihan hyvin. Tänään pojat saivat porkkanoita vessapaperirullissa, jotta saisivat jotain tekemistä. Oli kyllä hauskan näköistä, kun rullia heiteltiin ja työnneltiin ympäri häkkiä. Marsutkin olivat ihan mutkilla ja Kooka-raukka makasi jo melkein selällään kun tappeli oman rullansa kanssa :D Otin pari videota, mutta hauskimpia kohtiahan en tietenkään saannut mukaan.Kookan nenukka

Vessapaperirullan tuhoamista

Lopuksi vielä kuva marsujen jouluasumuksesta.

4 kommenttia:

 1. Blogisi on aivan ihana! Eksyin eilen lukijaksi, kun aloin kiinnostumaan marsublogeista. Meille muutti perjantaina kaksi 2kk ikäistä marsupoikaa, Mörkö ja Mytty. :)

  Teidän kotinne näyttää oikein ihanalta ja marsut myös! Kooka on kyllä tosi nätti, meidän Mörkö on rusetti myös. :)

  Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkumarsut on kyllä niin hauskoja :) Tuntuu, että Kookakin alkaa nykyään olemaan melko iso, kun rusetit törröttää joka suuntaan.

   Poista
 2. Meidänkin pojat näyttävät isommilta kuin viikko sitten. :D Meillä on alkanut arvojärjestyksen selvittely, todennäköisesti. Mörkö vain kiusaa Myttyä ja Mytty pitää pesäkoppia omana reviirinään. Naksutti hampaitakin yhdessä vaiheessa.
  Mörkö hakee läheisyyttäkin tuolta toiselta, yrittää vain hyppiä koko ajan selkään ja päästää sellaista purisevaa ääntä. Mytty taas ei tykkää yhtään, heräsi jo epäilys, että onkohan ne molemmat poikia vai ei... :D Kun tuntuu että meidän kaikki elukat on vähän vinksahtaneita. Meillä on kaksi chinchillapoikaa ja silloinkin kun toinen tuli, niin oli vanhempi hyppimässä selkään... Kummia otuksia.

  Toivottavasti meidän pojat ei mene hirveän pitkälle ja saa selvitettyä välinsä, en haluaisi poikia alkaa erottamaan toisistaan. :/

  Mutta se alkuperäinen syy, kun tulin kommentoimaan: sinut on haastettu! :)
  http://wwarum.blogspot.fi/2012/12/21-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Moi! Tää sinun blogi on ihana! Mulla on neljä marsua Lilli Iitu Hilda ja Wilma :)
  Etsin kaikenlaisia marsuihin liittyviä blogeja ja eksyin sinun blogisi lukijaksi! Oikeastaan ajattelin kysyä, että mistä olet hankkinut marsuille tuon vaaleanpunaisen norsun mistä pääsee läpi? ;)

  VastaaPoista