maanantai 31. joulukuuta 2012

Terveisiä Berlinistä!
Myöhäiset Joulun toivotukset! Palasin Berlinistä pari päivää sitten, ja hauskaa oli :) Tosin en saannut unta melkein ollenkaan ja oli ihana palata omaan sänkyyn, marsujen mussuttaessa heinää vieressä. Eilen heräsin vasta kolmelta. Rankkaa tämä reissaaminen.

Kinkku on taas omissa mitoissaan, onneksi! Se päätti näköjään vain viettää joulua oikein kinkkuna :) Kooka tuntuu nykyään niin pieneltä, sillä Kinkku painoi samassa iässä jo 900g. Tosin Kinkku olikin iso lapsi. Kooka painaa vähän päälle 700g, joten ei se mikään hirmuisen pieni kuitenkaan ole. Ja se kasvaa tasaisesti isommaksi kuten kuuluukin :)

Marsut saivat joululahjaksi täytettyjä paprikoita, jotka sisälsivät tomaattia, kukkakaalia, viinirypäleitä, ja persiljaa. Voi pienten marsujen riemua! Kuvasin oikein hauskan videonkin kun marsut valitsivat omia kulhojaan ja kantelivat niitä ympäri häkkiä. Tyhmänä kuitenkin onnistuin poistamaan videon, joten jäljelle jäi vain pari kuvaa, joissa ruoat ovat jo heitelty minne sattuu. Kille onnistui kuitenkin pitämään oman annoksensa siistinä kuvaa varten.

Nyt pitäisi vielä saada häkki siivottua valmiiksi, jonka jälkeen marsut pääsevät taas juoksentelemaan lattialle, oltuaan häkissä koko Berlinin reissun ajan.

2 kommenttia:

 1. Voi noi on kyllä niin ihania noi sun pulleroiset <3 pidät niistä selkeesti hyvää huolta <3 tui tui <3
  kurkkaatko blogini? :)

  tavoitteenakilpailut.blogspot.com

  papanajalanalla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitää kurkata sinunkin blogeihin :)

   Poista