lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kesä ala Kille!

Kokonainen puisto täynnä voikukkia!



Ilta-aurinko, paras aurinko.




Ei lopu ruohot ihan heti!
Kesä on kyllä hurjan hauskaa aikaa! Viime kesä oli kyllä hiukan pelottava ja istuinkin mielelläni vain piilossa ja maistelin hiukan voikukkia. Tämän kesän aloitinkin sitten reippaammin ja hyökkäsin kukkien kimppuun ihan heti! Edessä oli metrikaupalla voikukkia (kuten ensimmäisestä kuvasta näkee), tosin itse en kerennyt liikkua kuin ehkä 20cm kun ruoka ei millään loppunut. Me käytiin Kinkun kanssa varmasti marsujen taivaassa! Harmiksemme meillä oli hiukan rajattu tuo alue, paitsi silloin kun meitä taas osoiteltiin sillä mustalla laatikolla joka pitää hassua ääntä. "Ihan vaan muistoksi". Niinhän ne kaikki sanoo kun tuommoisilla pelottavilla kapistuksilla osoittelevat. Kerettiin Kinkun kanssa nauttia paratiisista pari päivää, mutta sen jälkeen ei olla enää päästy ulos. Sielä oli käynnyt kuulemma "ruohonleikkuri" varastamassa kaikki meidän voikukat! Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että meidän omistaja haluaa vain syödä ne itse, eikä antaa meille mitään. Tuo meille vain pari kourallista, jotta me ei epäiltäisi mitään. Kinkku on ihan onnessaan, mutta minä vaatimalla vaadin joka päivä kiljumalla koko satsin meille pojille!

Muuten elämä hymyilee aika lailla. Kinkulla olisi taas edessä reissu näyttelyihin. Itse hypin onnesta kun en tarvitse mennä kylpyyn. Omistaja kyllä on uhannut kylvyllä kun rasvarauhaseni on ihan likainen. Miehekästä sanon minä, kun on pyllyssä likaa!

Kesäisin terveisin, kaikista komein Guillermo!

Marsuille on myös parvekkeella kasvamassa salaattia, persiljaa ja porkkanoita. Toivotaan että niistä tulee oikein makoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti