perjantai 18. toukokuuta 2012

Väsyneet marsut

Pidin tänään oikein kunnon siivouspäivän ja marsut pääsivät myös osaksi sitä. Toisinsanoen itse siivosin ja marsut raahasivat puruja ympäri huonetta :D Se taisi kuitenkin olla melko rankkaa puuhaa, sillä kun kaikki oli valmista löytyi häkin alta kaksi todella väsynyttä marsua. Välillä ne jaksoivat vaihtaa asentoa tai paikkaa, mutta muuten ne eivät reagoinneet mihinkään.  Hassut mussukat <3 Siinä oli katseltavaa ja kuvattavaa varmaan puoleksi tunniksi. Nyt illalla marsut ovatkin jo keränneet voimansa takaisin ja juoksentelevat huoneessa minkä kerkeävät. Tulee pitkä yö. Toissayönä oli vaikeuksia nukkua kun marsut riehuivat oikein kunnolla, mutta ne on niin onnellisina lattialla, ettei niitä voi kieltääkkään.Älä häiritse nukkuvaa marsua.Mussukat <3

Etutassujen venytys..

..haukotus..


..ja takakoivet ilmassa nukkumaan. Nykyään Kinkun löytää melko useasti häkistä nukkumassa takajalat ojennettuna ilmaan. Höpsö marsu! :)

8 kommenttia:

 1. Todella suloisia marsuja! <3 Miten ne muuten tulevat toimeen kissan kanssa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Marsut ja kissa tulevat ihan hyvin toimeen, eivätkä hirveästi välitä toisistaan. Tosin ne ovat vain valvotusti samassa huoneessa, nyt kun marsuilla on vapaa pääsy lattialle.

  VastaaPoista
 3. Voi kun nää on niin ihania! Joka kerta saa ihastella ja sydän sulaa kun näitä kuvia kattoo <3 :)

  VastaaPoista
 4. Söpöjä kuviaaa! En kestäää! Marsut jotenkin näyttää aina hieman vajaaälysiltä mutta silti söpöjä <3

  VastaaPoista