lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kotona taas!

Marsut tulivat eilen kotiin ja johan niitä oli odoteltu! Marsutkin olivat onnellisia päästyään taas omaan turvalliseen kotiinsa, vaikka varmasti olivatkin nauttineet kun pääsivät lähes päivittäin ulos syömään. Killeä sain pidellä jo sisälle tultuamme ihan kunnolla kiinni koska se oli kokonaan lähdössä jo laatikosta jossa marsut matkasivat lyhyen matkan kotiin. Päästyään omaan huoneeseen se juoksenteli oikein onnellisena koko huoneen ympäri <3

Marsut nauttivat päästessään taas kipittelemään vapaasti koko huoneessa. Kinkku löytyi keittiöstä jo  puolen tunnin sisällä kotiin tulosta. Se taisi kuitenkin olla sille liian iso juttu, sillä sen jälkeen ei enää uskallettu liikkua pois pöydän alta, hassu mies :) Koko yön marsut jatkoivat juoksentelua huoneen toisesta päästä toiseen, joka piti hereillä, sekä minua että siskoani. Sisko päätti luovuttaa ja lähti muualle nukkumaan. Itse nautin tassujen äänistä melko kauan, kunnes se alkoi jo häiritsemään hiukan itseäni. Kyllä sitä loppujen lopuksi pystyi nukkua.

Tänään olisi sitten edessä myös Lohjan näyttelyt! Heräsin jo omia aikojani ennen kuutta, joten nyt odotellaan että päästäisiin parin tunnin päästä matkaan. Pojat valmistelin jo eilen. Tarkoitus oli, että olisin jälki-ilmoittanut Killen, mutta korvia putsatessani löysin ikävän haavan korvan läheltä, joten päätin jättää sen kuitenkin kotiin. Ehkä sitten seuraaviin näyttelyihin? Pääsi poika kuitenkin kylpyyn :) Kinkku taas on oikein valmis päivän koitoksiin! Vielä voisi kerran rasvata tassut.

Loppuun vielä kuvia hoitopaikasta. Iso kiitos Iinalle ja Madolle hyvästä hoidosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti