keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Vuoden marsu 2011!

Marsvin.ifokus.se'ssä on joka vuosi kilpailu jossa valitaan Vuoden marsu. Mukaan pääse ne marsut jotka ovat voittaneet itselleen kuukauden marsu-tittelin kyseisenä vuonna. Joka kuukaudella on oma aihe, ja kisaan osallistutaan kuvalla ja pienellä kertomuksella marsusta. Meidän Kille voitti huhtikuussa kun aiheena oli pääsiäinen ja Kinkku elokuussa kun aiheena oli yhdessä olo. Olin kyllä hirmu iloinen kun kummatkin marsut ottivat ja pääsivät kisaamaan, mutta arvatkaa olinko iloinen kun sain tietää että Kinkku oli tullut toiseksi ja maailman ihanin hurmuripoika Kille voitti koko kilpailun! :D Kummatkin marsut olivat taistelleet ensimmäisestä sijasta, kun taas muut marsut olivat monta pistettä takana. Nyt on kyllä hyvä fiilis! :) Marsuiseni veivät voiton muiden nenän edestä.

Täältä voi nähdä tulokset. Alla vielä kuvat joilla marsut osallistuivat ja kertomukset huonosti suomennettuna.

Guillermo
Komein Guillermo! Pääsiäinen on kyllä marsujen parasta aikaa. Pääsiäisruoho on jotain niin hyvää, vaikka olemmekin vaihtaneet ohraan koska se on luultavasti terveellisempää. Ohra on jotain mitä Kille todellakin rakastaa. Kille sai osallistua kisaan koska hän sopii niin hyvin pääsiäiseen kauniin cream-värityksensä ansioista. Kuin pieni tipu. Sen lisäksi Kille kuullostaa myös tipulta kun ruohoa on lähellä, te tiedätte KVIK KVIK! ;) Vaikka Killellä ei ole nokkaa on sillä crestinsä, joka muistuttaa helttaa.

Kinkku
Olla jonkun lähellä on parasta mitä Kinkku tietää. Jos hän ei juuri sillä hetkellä pysty olla marsukaverinsa seurassa, pitää tällä olla joku muu seuranaan. Ihmiset ovat hyviä kuuntelemaan, mutta Kinkku viihtyy paremmin enemmän samassa kokoluokassa olevien kanssa. Jo ensimmäisinä päivinä meillä Kinkku löysi tiensä kissamme luo ja tykkäsi piiloutua sen alle. Tuntea jotain lämmintä ympärillään ja sulkea silmänsä hetkeksi. Ja onko mitään parempaa etteivät ihmiset voi tulla häiritsemään kun on löytänyt hyvän piilopaikan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti