lauantai 25. helmikuuta 2012

Vihreitä kuvia
Oiskipoiski

Pitkästä aikaa tuli otettua kuvia ihan taustan kanssa. Vihreää väriäkin on tullut käytettyä viimeeksi noin vuosi sitten, kun Nappia ja Taavia kuvailin. Kyseiset kuvat löytyvät täältä. Sen lisäksi on tullut ostettua uusia kartonkeja joten eiköhän näitä kuvia ole tulossa lisää. Mielenkiinnolla odotan kuvaamista mustaa taustaa vasten :)

Tänään tuli siivottua myös marsujen häkki. Laitoin pitkästä aikaa pyyhkeen riippukeinuksi ja voi sitä marsujen onnea, kun ne huomasivat sen. Kumpikin meni vuoronperään pomppimaan sinne. Lisäiloa taisi tuoda myös pieni heinäkasa riippukeinussa ;) Tällä hetkellä Kinkku on vallannut kyseisen paikan ja makaa oikein pitkänä, silmät melkein kiinni. Sötnosen <3 Osaa meidän marsut myös ottaa oikein rennosti, vaikka yleensä vain hyppypomppukohtauksista kirjoittelen :)

2 kommenttia:

  1. Mä en enään ees tunnista kumpi on kumpi! :D Voi että, nää on niin ihania ja sun tekstien perusteella niiin elämäniloisia että!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ei ne nyt niin samannäkösiä ole, ainoastaan samankokoisia. Jos ei muuta niin Killen erottaa ainakin crestistä ;)

    VastaaPoista