sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vähän kaikenlaista

Näin aluksi tahdon näyttää huonon videon, jonka sain tehtyä tänään marsuista. Se on hurjan pitkä (10 min.) ja musiikkikin loppuu ja jatkuu vähän koska sattuu. No ei voi mitään, ainakin pojat ovat syötävän suloisia ;)


Sen lisäksi häkin yläkerta koki uuden pohjratkaisun, joka näkyy myös videon alussa. Päätin laittaa lakanan pohjalle, sillä marsut viettävät niin pienen osan ajastaan yläkerrassa. No, arvatkaapa ketkä yhtäkkiä tykkäsivätkin enemmän yläkerrasta? Mukavaa yrittää sieltä sitten saada pissaläntit pois. Pojat viettivät ison osan päivästä lattialla ja voi sitä riemua!

Sitten hiukan huonompiin uutisiin. Meidän pojat ovat nytten sitten ainakin hetken erotettuina. Viime yön Nappi joutui viettämään yläkerrassa ilman ruokaa, kun Kille ei päästänyt vanhusta takaisin alas. Hiukan oli toinen rietunut, kun siirsin sen heinien sekaan. Tämän lisäksi Nappi on täynnä pieniä hampaanjälkiä ja toisen korvan alapuolelta löytyi mukavan kokoinen, verinen, karvaton kohta. Todella ärsyttävää! Siirsin sitten nuo ainakin toistaiseksi erilleen ja Nappi oli selvästi tyytyväinen kun sai keskittyä syömiseen ilman että toinen on heti kimpussa. Toivottavasti tämä on vain väliaikaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti