lauantai 19. maaliskuuta 2011

Painoja (vk 11), kuvia ja shoppailua

Ensin viikon painot.

Nappi 851g (-36g)
Kille 930g (-39g)

Pojat laihtuivat kummatkin yli 50g viime viikolla, Kille mm. hammasongelmiensa takia. Paino on kyllä siitä jo noussut, mutta kahden viikon takaista painoa ei vielä olla saatu takaisin.


 Kaunis tilliviritelmä :D

Ihana uusi riippukeinu

Tänään tuli siivottua häkki, jonka innoittamana viritin tuon yllä olevan riippukeinun pojille. Nappi tykästyi siihen totaallisesti ja loikoilee siellä yhä.

Tämän viikon aikana on myös tullut shoppailtua kamalasti, sekä marsuille että itselleni. Itse sain tilattua Hobbyhallista takin, joka osottautui liian pieneksi ja nyt odotan uutta. Sieltä tuli myös tilattua ihana pinkki räsymatto johon ihastuin totaallisesti! Se on myös todella kätevä marsujen seassa, kun purut saa lakaistua paljon helpommin pois siitä, kuin edellisestä matosta. Sen lisäksi H&M'stä tuli tilattua kaksi pyyhettä marsuille (v. pun. & pinkki) samalla kun vanhemmat tilasivat itselleen pyyhkeitä. Sieltä tuli tilattua myös 30x30cm pesulappuja (liila), joita olisi tarkoitus sitten käyttää näyttelyissä kun sinne joskus uskaltaudutaan lähteä. Olivat niin hienon ja hyvän näkösiä, että oli ihan pakko tilata niitä valmiiksi kotiin :P Jos ei koskaan uskalleta näyttelyihin, niin onhan pyyhkeistä aina hyötyä. Näiden lisäksi käytiin vielä tänään tuhlaamassa Seppälän lahjakortti ja matkaan lähti farkkulegginsit, pinnejä, panta ja kerettiin vielä kenkäkauppaan ostamaan kengät. Kyllä olin kuolla, shoppailu ei ole mun juttu, mutta pitäähän sitä välillä ostaa jotain uutta. Nyt ei kyllä tarvitse enää pitkään aikaan ostaa mitään!
Ainiin, ostettiinhan me myös ohraa kasvamaan näin ajoissa pääsiäisen kunniaksi, niin pääsevät marsut nauttimaan herkuista vähän etuajassa ;)

Killellä on ylähampaat kasvaneet jo omiin mittoihinsa, mitä nyt erittäin epätasaisesti. Toinen alahammaskin lähenee jo sopivia mittoja, mutta toinen ei halua millään kasvaa takaisin! Jos se hammas ei nyt parin viikon aikana ala kasvaamaan niin pitää varmaan käydä eläinlääkäriä tervehtimässä.

Taavi olisi eilen täyttänyt 5 vuotta. Paljon onnea suklaasilmä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti