sunnuntai 15. lokakuuta 2017

TuTan näyttelyt, Turku 14.10.2017

Turun Seudun Talttahampaat ry on ihan uusi jyrsijäyhdistys, joka järjesti nyt viikonloppuna toiset näyttelynsä, joissa ekaa kertaa pet-luokka marsuille. Matka meni oikein sutjakkaasti Turkuun kun äitini päättikin lähteä mukaan marsuilemaan!

Näyttelyt olivat todella mukavat ja arvostelut sujuivat melko nopeaan tahtiin, lopussa meinasi tulla itselleni jopa kiire! Istuttiin äitin ja Flying-marsulan Annukan kanssa juttelemassa vähän kaikenlaista, pistettiin marsuja valmiiksi ja taisi sielä lomassa muutama puolikas villasukkakin valmistua (ei tosin omasta toimestani). Itselläni oli ennakkoon ilmoitettu neljä marsua.

Paavo oli ensimmäisenä arvosteltavana ja se yllätti kyllä niin positiivisesti! Ei ole kukaan marsuistani koskaan tainnut istua laudalla niin nätisti mukisematta vastaan edes hampaita katsoessa. Yleensä Paavo on halunut arvostelujen alussa karata jännityksen takia laudalta ja vasta loppua kohden rauhoittunut. Nyt se oli niin hienona, että väkisinkin hymyilytti! Se saikin hienot 97p ja kuman turkista ja käsiteltävyydestä. Kävi se myös PPM-pöydällä muttei sijoittunut.

Nasu sai meidän marsuista tänään parhaat pisteet 97,5p ja oli ainoana pikkumarsuna PPM-pöydällä. Nasu olikin lopuksi hienosti PPM4! Nasu on aloittanut oikein hienosti näyttelyuransa.

Tänään ei oikein ollut Babsin päivä. Aamulla pistäessäni sitä kuljetuskoppaan, huomasin että sillä oli kiima ja se kyllä näkyi! :D Se oli todella rauhaton, nuoli ja maisteli tuomarin sormia eikä millään viitsinyt käyttäytyä. Toivotaan todellakin, että johtui juurikin kiimasta ja seuraavalla kerralla osataan taas käyttäytyä kuten hienojen naisten kuuluu. Pisteet ei kuitenkaan olleet huonot, 95,5p.

Pulla sai 97p ja kuman "hyvistä tassunpohjista ikäisekseen". Korvissa oli vähän likaa, mutta se oli jo tiedossa tuomarille vietäessä (tuli vähän kiire). Pulla kävi myös PPM-pöydällä muttei sijoittunut.

Ja arvatkaa kuka muu oli mukana jälki-ilmona? Limetta! Mietin kauan että ottaisinko sen mukaan vai en. Perjantai-iltana päätin jättää sen kotiin, mutta aamulla pakkasin sen kuitenkin vielä mukaan. Limppu veteli vanhaan tuttuun tapaan tasaisen suorituksen, vaikkei ole ikuisuuksiin ollut mukana. Se sai 96,5p, ja kuman "hyvistä tassunpohjista ikäisekseen". Tämä oli kyllä palkinnoista paras tänään! En tiedä olenko blogiin aikaisemmin maininnut mutta me ollaan jo hyvä tovi taisteltu Limpun ylipainon ja tassunpohjien kanssa. Limetalla alkoi jossain vaiheessa olla jo niin paljon painoa tassuilla, että alkoi jo olemaan oireita tassunpohjatulehduksesta. Tassut olivat turvonneet ja ei ollut kaukana että olisivat jopa voinneet tulehtua. Jossain vaiheessa paino alkoi onneksi laskea (löysin vihdoinkin häkkijärjestelyn joka toimii) ja ahkeran rasvailun avustuksella tassut ovat taas kunnossa - todistetusti!

Unipussitkin oli paikalla myymässä tuotteitaan, enkä voinnut vastustaa olla ostamatta kahta petiä. Kyllä ne fleecestä tehdyt on vaan niin enemmän marsujen mieleen, Nasu on nukkunut koko illan yhdessä niistä. Se uppoaakin sinne piiloon hyvin, kun on vielä niin pieni <3 Nasu voitti myös ihanan värikkään uniriipun.

Kameli ja Nasu testaa. Pehmeää <3

Ruusukkeet. Katsokaa kuinka söpö logo TuTalla!

Näin rento Hertta odotti meitä kotona <3

Liski oli heti kerjäämässä huomiota

Limppu rakas <3 Sai myös hyvät pisteet yleiskunnosta, ei enää jälkiä liikagrammoista.

Nasulla takana rankka päivä!

Taas pitkä näyttelypostaus! Tuli pitkästä, pitkästä aikaa juotua kahvia (voi kun kunnon tummaa kahvia on ollut ikävä!) ja vieläkään ei väsytä ollenkaan, aikaisesta heräämisestä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti