tiistai 1. marraskuuta 2016

Entiset pienet kasvaa

Babiana 7kk
Nyt kun talossa on taas vauvamarsuja, huomaa hyvin kuinka edelliset pienet onkin jo kasvanut aivan hurjasti! Babiana kehittyy aivan hurjaa vauhtia ja välillä näyttää jo ihan isolta tytöltä, niinkuin esim. ylläolevassa kuvassa. Häkissä mennään nenä aina ihan pitkänä, mutta näin aseteltuna ja varsinkin sivustapäin se ei ole ollenkaan niin pahan näköinen! Muutenhan Babsilla on melko kapeat kasvot ja kaipaisi vähän lisää pyöreyttä, mutta sitäkin toivonmukaan vielä tulossa vähän lisää iän karttuessa. Väri on luonnossa ihan kiva ja vaalea, mikä samalla kyllä kostautuu melkein valkoisella pohjavärillä. 

Alchemilla 8kk
Milla taas on vieläkin ihan pikkumarsu, vaikka on vähän vanhempi. Aikamoinen kopio Martasta, vaikkakin isompi. Se on mieleltään ja ulkomuodoltaan vieläkin aika vauva, mutta sekin ehkä osittain tekee tästä tytöstä niin hauskan <3 Tältä löytyykin jo vähän enemmän pyöreyttä, mutta kostautuukin sitten ei niin kivoilla korvilla. Ihan pahat ne ei missään nimessä ole, mutta itse tykkään eniten dumbokorvista! Väri on jotain lemonin ja saffronin väliltä. Lemonien seassa se erottuu selvästi saffroniksi, mutta muihin saffroneihin verrattuna Millan väri on todella vaalea ja melkein tylsä, pohjaväristä puhumattakaan. 

Bonuksena vielä kuva ihanasta Kamelista <3
Pikkutyöt kulkevat tällä hetkellä kotoisasti nimillä Calle ja Kameli :D Kasvavat hurjaa vauhtia ja lähestyvät jo 200g rajaa. Ilman ongelmia ei kuitenkaan olla selvitty. Callella on silmäluomet kääntyneet sisäänpäin ja tällä hetkellä saa silmätippoja ja olen yrittänyt silmiin hankaavia karvoja ja ripsiä nyppiä pois. Toivotaan, että oikaistuvat näillä keinoilla, jotta pikkumarsu saisi kunnolla pidettyä silmiä auki. Onneksi on tosi reipas ja mussuttaa hurjasti maitoa ja heinää siskona kanssa! <3

2 kommenttia: