maanantai 20. kesäkuuta 2016

Itäkeskus Faunatar 18.6.2016

Kylläpäs aika menee nopeasti, eikä bloginkaan päivitykselle tahdo löytyä aikaa tai jaksamista. Mitään ihmeempiä ei kuukauden aikana ole kuitenkaan tapahtunut marsurintamalla, joten eipä ole kyllä kirjoitettavaakaan ollut.

Viime viikonloppuna kuitenkin vihdoinkin käytiin pitkästä aikaa näyttelyissä. Johan viime kerrasta olikin jo lähemmäs 8 kuukautta. SMY järjesti petnäyttelyt Itäkeskuksen Faunattaressa ja oli kyllä mukavan pienet näyttelyt mukavassa paikassa. Aamulla hurja sadekuuro yllätti matkalla ja teki jo mieli kääntyä takaisin, kun en muutenkaan pääkaupunkiseudulla tykkää ollenkaan ajaa, mutta onneksi sää hiukan parani loppumatkaa kohden.

Mukana oli Kooka, Paavo ja pikkutytöt Alchemilla ja Babiana. Kaikilla meni oikein mukavasti ja näyttelyyn valmistautumistaidotkin olivat vielä tallella.

Paavo - 95p, kuma (turkki)
Kooka - 95,5p, PPM3!
Alchemilla - 95,5p, kuma (kunto)
Babiana - 96p, kupa ("melkein sijoittunut", pääsi PPM-pöydällä käymään, muttei sijoittunut)

Päiväkään ei hurjan pitkäksi venynyt joka oli kyllä kiva juttu! :) Pikkutytöt pärjäsivät oikein mukavasti ja olivat tuomarin mielestä hurjan kivan luonteisiakin. Rauhallisia, mutta kuitenkin pikkumarsujen tapaan hurjan uteliaita. Kookankin piti jäädä jo "eläkkeelle" näyttelyhommista vuosi sitten valmistuttuaan Eliittipetiksi, mutta kun se vaan paranee vuosi vuodelta <3 Kookalla on aina ollut hurjan vaikeaa käyttäytyä (ainakin kotona) ja painokin on aina ollut vaikea pitää hyvänä. Nyt Kooka on kuitenkin ollut jo hetken sellainen mukavan massakas ja kiltti marsuherra joten pakkohan se oli mukaan ottaa. Ja se kyllä kannatti ;) Hassu Kooka kuukautta vaille neljä vuotias ja nyt se vasta päätti että on hyvä ikä ruveta kasvattamaan massaa. Tässä iässä yleensä meillä on jo ruvennut muut marsut lössähtämään. Tätä menoa jos Kooka jatkaa on se aikamoinen bodyman viisi vuotiaana ;) <3

Kooka pesun jälkeen perjantai-iltana.
Kooka ja ruusuke :)

Lauantai-iltana lähtivät myös Allamanda ja Brassica uuteen kotiin. Oli kyllä hiukan haikeaa luopua näistä tytöistä, mutta pääsivät kyllä huippu kotiin :) Ovatkin jo kuulumisien mukaan kotiutuneet oikein hyvin ja tutkiskelivat jo reippaina vapaana huoneessa paikkoja. Ikävähän niitä jää, mutta alkoihan tyttöjen häkissä olemaan jo vähän ahdasta kun nämä pienet niin hurjaa vauhtia kasvavat. Bambusakin on jo oman kodin löytänyt mutta lähtee vasta ensikuun lopussa. Vielä olisi saffronpojat ilman omaa kotia. Eivätköhän nekin löydä vielä sopivan kodin jostain jossain vaiheessa :)
Ihania pikkulemoneita. Ai että, tykkään tästä väristä <3
Pakko lisätä vielä Elviksestäkin kollaassi, kun se on niin huippumahtava tyyppi! <3

4 kommenttia:

 1. Onnea Kookalle <3 Toi viimenen kuva Elviksestä on tosi edustava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kooka kiittää! Elvis on aina hurjan edustavana:D

   Poista
 2. Det var så länge sen jag tittade förbi här! Många fler vackra marsvin och din avel har kommit igång, så himla kul att se :) Min avel har också kommit igång lite. Bloggen är hopplöst ouppdaterad, men hemsidan kan du ju se om du vill: http://louisemarsvin.weebly.com/

  Jag blev helt förtrollad av ditt burbygge! Vad kostade detta? Var det svårt att installera LED-lampor? Är riktigt sugen på att ordna något liknande nu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollade din hemsida, ser bra ut och så roligt med beige! De är så fina! :)

   Led-lamporna är Dioder från ikea och har tvåsidigt tejp med som de är jätte lätta att få fast med och hålls bra. Borrade bara hål i bakväggen för att få ledningarna bakom buren och bort från marsvinens räckhåll :)

   http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/60116540/

   Poista