maanantai 21. joulukuuta 2015

Marsut jaloittelemassa


Loma aloitettiin mukavasti päästämällä kaikki tytöt eteiseen juoksentelemaan Kookan ja Kävyn kanssa. Meno oli aikamoista ja jokaisella näytti olevan hurjan hauskaa! Käpy ja Hertta näyttivät arvostavan eniten heinätarjoilua. Limetta venytteli jalkojaan oikein kunnolla ja veteli sellaisia pomppuja ilmaan, että ei mitään rajaa. Mussukka <3 Pullakin pääsi hetkeksi mukaan, mutta ei näyttänyt arvostavan asiaa yhtä paljon kuin muut. Kierteli hitaasti ja varovasti eteistä omia reittejään. Ajattelin, että kuusi muuta hurjan innokasta marsua olisi tartuttanut innostuksensa myös siihen, mutta näköjään Pullaa avaremmat tilat kuitenkin jännitti vähän enemmän. Häkissä se on vähän reippaampi ja lähti sitä iloisesti kiertelemään, kun pistin sen takaisin Jambon seuraan.

Helmi kävi moikkaamassa <3
Oli kyllä aika väsynyttä porukkaa kun pistin parin tunnin jälkeen takaisin häkkiin. Käpy ja kumppanit kävivät heti kaikki yhdessä pitkäkseen samaan kasaan. Kooka varasi itselleen pehmopedin ja nukkuu siinä vieläkin takajalat ihan suorina <3 Pikkutytöt jaksoivat vielä käydä heinää mussuttamassa, ennen kuin nekin ottivat mukavemman asennon. Tällä hetkellä Pera ja Paavo ovat eteisessä tutkimassa paikkoja. Vauhti ei ole ihan yhtä päätä huimaavaa, mutta hauskaa niillä on!


Juhokin päätti tänään omatoimisesti lähteä tutkimaan paikkoja. Liski on opettanut sille, että häkkejä kun siivotaan voi käydä vähän paikkoja kiertelemässä, kun roskapussien kautta hyppää ulos. Eteisessä meno oli niin hauskaa, että Juho ei enää pysynyt nahoissaan ja hyppäsi ulos häkistä ja lähti tyttöjä etsimään, Liskin huutaessa häkissä perään. Valitettavasti näihin bileisiin oli kutsuttu vain tytöt ja kastroidut urokset, joten jouduin Juhon käännyttämään takaisin ja lopuksi se hyppäsi omatoimisesti takaisin häkkiin. Liski opettaa kyllä pahoja tapoja muille. Liski kun ei ulos hyppää jos ei ole mitään minkä kautta kiivetä. Juho taas näköjään ei apuja tarvitse. Näköjään nämä pojat tulevat jatkossakin lattiatasolla asumaan. Tulevat muuten nykyään hyvin toimeen ja Juhollakin on enää vain pieni rupi jäljellä nenänpäässä.

2 kommenttia:

  1. Ihania!<3 Käyhän katsommassa minun blogissa oleva arvonta ja vaikka osallistu!

    VastaaPoista