perjantai 30. lokakuuta 2015

Grand Gala, Lahti 24.10.2015

Pitkästä (tai no pitkästä ja pitkästä, siltä se ainakin tuntuu) aikaa lähdettiin marsuotusten kanssa näyttelyyn. Viime kerrasta onkin jo kolme kuukautta joka tuntuu viime vuoden näyttelymäärää ajatellen tosi pitkältä ajalta. Viime kuukausien näyttelyt ovatkin olleet jo sen verran kaukana, etten ole nähnyt mitään syytä lähteä ja muutenkin on ollut niin hurjasti kaikkea muuta että tuskin olisi tullut mentyä vaikka lähempänäkin olisi kyllä ollut.

Lahteen lähdettiin ihan vain lemonien kanssa. Saffronpojat olin ilmoittanut myös, mutta häkissä oli ollut hiukan eripuraa Clementinon vieraillessa siellä, että oli pojat vähän kynineet toistensa karvoja pois. Harmi, mutta sille ei voi mitään.

Petissä mukana oli Hertta ja Pera. Pera sai  94,5p + kuman ja Hertalle tuli 95,5p, kuma + kupa. Hertta on lihonut aikalailla kun pikkutytöt olivat vielä samassa häkissä ja Hertta asuukin nyt Limetan kanssa kahdestaan jotta saisi toivonmukaan vähän laihutettua kumpaakin. Alkaa tuo rouvan pyöreys jo pisteissäkin näkyä.

Ulkomuodossa oli mukana pikkulemonit. Helmi sai ihan hyvää palautetta, mutta väri on liian vaalea, pohjaväristä puhumattakaan ja pakkohan se itsekin on todeta, että tottahan se on. Paavo on vielä aavistuksen vaaleampi (arvostelussakin luki että maha on valkoinen), mutta sai kuitenkin sertin. Tuomari vielä kehui että on kyllä hieno lemonuros muuten. Arvostelut (sanalliset) olivat muutenkin suht antoisia ja vaikka ei ehkä mitään huippu tuloksia tullut (enkä niitä kyllä ollut odottanutkaan), niin ainakin kotiin tuotaviksi tuli sellaisia pieniä "ahaa-elämyksiä", joista varmasti on hyötyä tulevia yhdistelmiä suunnitellessa. Ei siis ollenkaan turha reissu!

Helmi ja Paavo osallistuivat myös Halloween aiheiseen pukukilpailuun ja nappasivatkin siinä voiton! Mikä  kaksipäinen vampyyrimatomarsuotus lienikään :D Tuomariin taisi tehdä eniten vaikutus hurjassa punajuuriveressä olleet marsuhuulet <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti