lauantai 14. maaliskuuta 2015

RakkauspakkauksiaAjatelkaa, että Liski on jo 7 kuukautta. Iso poika. Onneksi luonne on pysynyt vielä samana, eikä meno ole vähentynyt mihinkään. Istuu aina mökkien katolla kattelemassa mitä jännää häkin ulkopuolella tapahtuu tai kiertelee häkkiä hurjasti puiputtaen, puhumattakaan menosta kun pääsee häkin ulkopuolelle. Oikea kopio edessmenneestä Kinkusta. Kaikki on niin hauskaa <3Jambo reikäpää <3 Se on niin hassu tuolla häkissä kun yleensä ei tahdo nähdä muuta kuin nenänpään, mutta välillä se yllättää itsensäkin kun alkaa muiden mukana huutamaan iltaruokia. Ja sitä ääntä todellakin lähtee enemmän kuin muista. Sitten tullaankin Liskin perässä hakemaan herkkuja kädestä, kunnes yhtäkkiä muistetaankin että ei sitä oltukaan niin rohkeita ja mennään takaisin piiloon :D


Saffronit sopii niin hyvin tuohon tummaa taustaa vasten <3Kooka oli saannut vähän turpiin joltain. Nenukassa haava parantumassa.


Siis kuinka lihavalta Hertta näissä kuvissa näyttääkään! :D Onneksi voin kertoa että neiti painoi jossain vaiheessa 1250g, mutta tällä hetkellä paino on jossain 1150g paikkeilla ja on nyt ihan mukavan kokoinen. Kuvat vain hämäävät :P(Pienet kuvat voi halutessaan klikata isommiksi)

6 kommenttia:

 1. Cuteness overload <3! Hurmaavat, kauniin väriset pikkupojat! Aivan ihana Kooka <3 Hertta masuineen! Ja Limpun ja Kävyn love story, miten söpöjä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Komppaan Leeniä! Kaikki on vaan niiiiiiiiiiin ihania, sun marsujen takia alan pikkuhiljaa tykästyä myös vadelmasilmiin :D Hertta näyttää parissa kuvassa pusuhuulineen ihan Kassulta, samalla ilmeellä meillä tervehditään aina kun marsuhuoneeseen menee. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassu äitiinsä tullut <3

   Punasilmäset marsut on kyllä ihan parhaita!

   Poista
 3. Onpa niin herttaisia marsuja! Voih! <3

  VastaaPoista