keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014

Hertta ja Hertan paras kaveri, pellettikippo!
Vuosi lähenee loppuaan. Marsurintamalla tämä vuosi on ollut melko onnistunut, vaikka suruakin on riittänyt.

Vuoden alussa parhaat pikkupojat muuttivat uuteen kotiin. Hurjan raskasta luopua jostain niin pienistä ja suloisista, varsinkin kun häkin reunalla sai päivittäin nauraa näiden menolle. Vaikka muuttivatkin melko kauas, niin onneksi saivat niin hurjan huippu kodin! Kuulumisiakin saa kuulla melko useasti, joka on ihan mahtavaa :)

Murhetta riitti Kookan kastroinnin kanssa, mutta siitäkin selvittiin lopuksi. En tiedä kuinka monta kertaa oon tämän jo sanonut, mutta on se niin muuttunut mies nykyään ja selvästi nauttii enemmän maailman menosta. Vaikka se onkin vähän tossun alla naisten seassa ja sitä jahdataan pois, ei se yhtään haittaa kun lopuksi joku kuitenkin tulee viereen makaamaan ja nuolee korvia <3

Lääkärireissuja tuli myös tehtyä Limetan rohinoiden ja nyt Kävyn kastroinnin takia tämän vuoden aikana. Rahaa on siis palanut, mutta suurimmaksi osaksi kaikki ovat olleet terveitä, ja juuri NYT kaikki ovat terveinä.

Ehdottomasti vaikeinta tänä vuonna oli luopua Killestä. Vieläkin on hurjan tyhjää ja hirmuinen ikävä. Paras kermaporsas <3

Kuka ei kaipaisi tätä suukkosuuta <3
Onneksi vuoteen on mahtunut hurjasti ihan huippuhyvääkin! Kolmen ensimmäisen näyttelynsä jälkeen Hertta valmistui eliittipetiksi. Ja sen jälkeen ppm-sijoja on sadellut monesta muustakin näyttelystä. Limetta valmistui muotovalioksi ja se jos mikä on saannut hymyilemään! Eikä ole muillakaan marsuilla huonosti mennyt. Ihan huippuvuosi näyttelyiden merkeissä! Toivottavasti seuraava vuosi jatkuu yhtä hyvänä, jos ei yhtä hyvänä niin edes yhtä hauskana. Ai että, kun on tullut naurettua autoreissujen aikana jos joku kavereista on uskaltautunut mukaan :)

Myös uusia marsuja on astunut meidän taloon. Ihanat saffronpojat :) Täällä ne höpöttävät ja kasvavat ja syövät ja pukittelevat ja hurisevat. Sellaisia perus pikkupoikia. Niin ihania<3 Ja Hampsteri. Paras Hampsteri :)

Seuraavaksi vuodeksi toivon terveitä ja onnelisia marsuja. Häkkimuutoksia tulee vihdoinkin tapahtumaan Kävyn kastraation jälkeen. Alkaa yläkerrassa olemaan ahdasta kun on jaettu kahteen. Tällä ollaan menty jo ihan liian kauan omaan makuuni ja varmasti haluavat marsutkin venytellä jalkojaan kunnolla. Yksi kirjahylly tänne lisää kiitos. Minne lie mahtuu. Tai ehkä jotain ihan uutta!

6 kommenttia:

 1. Heip ihanaa Uutta Vuotta teille kaikille! :) Pidän peukkuja että kaikki menee mainiosti teillä ensi vuonna. :)

  VastaaPoista
 2. Kävyllä on niin hupsu perusilme <3 Oikein hyvää uutta vuotta sulle ja possuille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpy on kyllä aika hassu marsu :) Kiitos ja samoin teille!

   Poista
 3. Hurjan hyvää uutta vuotta teillekin! Meillä on kans häkkiremppa VIHDOIN meneillään, maanantaina saan kotiin kauan odotetut kirjahyllyt ja pojat pääsee luksuslukaaliinsa. Kun vaan noi rohinat katoais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Mä luin facebookissa kirjahyllyistä ja arvelin että siellä ehkä aletaan rakentelemaan :) jeij!

   Poista