tiistai 16. joulukuuta 2014

PiNan pikkujoulunäyttelyt 13.12.2014Kuvat © Nea Lehtonen

Mä en kestä näitä naamoja <3

Viime lauantaina oli taas näyttelyt. Lempäälän näyttelyiden piti olla tämän vuoden viimeiset, mutta pakkohan sitä kuitenkin oli vielä näihin raahautua. Taidan olla totaalisen koukussa :D Huono keli yllätti kyllä totaalisesti. Tai no lähdettiin kyllä aikasemmin kuin yleensä, juuri huonon kelin takia, mutta ei sekään sitten lopuksi riittänyt kun alkumatka ajettiin moottoritiellä 40-60km/h. Koukkasin vielä Helsingin kautta hakemassa kaverin ja uuden kuskin meille ja onneksi kuski vaihtui, sillä itse olisin kyllä kääntynyt muuten takaisin jo melkein heti Helsingin jälkeen. Onneksi keli parani loppuakohden ja kotimatkalla olikin jo ihan hyvä keli. Näyttelyt alkoivat 10.00, ja me kurvattiin pihaan 09.57. Kerettiin! ;)

Pikkupoikien valmistelut menivät todella pikaisesti kiireessä, muuten oli tällä kertaa hyvin aikaa valmistella muut marsut.

Jambo - 96p, kuma (+ paras baby)
Liski - 93,5p.
Käpy - 97p, kuma, kupa
Kooka - 95p.
Limetta - 97p, kuma, kupa
Hertta - 98p, kuma, kupa, PPM2!

Limetta pääsi myös PPM-pöydälle. Päivän yllättäjä oli ehdottomasti Käpy, joka yleensä on melko rauhaton tuomarin edessä. Se on myös aikamoinen löllykkä, mutta tällä kertaa sillä meni kyllä ihan hurjan hyvin. Kävyn oltua pöydällä olin kyllä yhtä hymyä, vaikka tytöillä menikin paremmin. Kookakin oli niin hieno, mutta onnistuin leikkaamaan suoneen juuri ennen pöydälle viemistä ja vertakin tuli vielä hiukan laudalla seistessä. Kookan kynnet näyttävät aina jotenkin niin pitkiltä ja kun ne mustat kynnet.. *huoh* :D

Kotiin tultua tuli ihmeteltyä miksi mukana oli kaksi ylimääräistä ruusuketta. Muistinpa sitten vähän ajan päästä, että mehän oltiin osallistuttu persiljansyöntiin Kookan ja Limetan kanssa. Limetta oli kolmas ja Kooka neljäs :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania uutisia! :) Ja hyvät hyssykät kuinka ihania kuvia (TAAS) ! <3 Varmasti menestytte jatkossakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta on ihan uskomatonta miten hyvin meillä on tää vuosi näyttelyissä menny. Vielä viime vuonna mä olin niin hurjan innoissani kun sai edes yhden pienen ruusukkeen kotivietäväksi :)

      Poista