lauantai 22. marraskuuta 2014

Pikkupojat ulkoilee


(Huom! Kannattaa pistää volyymiä pienemmälle. Kamera nappasi telkkarin äänet oikein kunnolla mukaan videolle ja "taustamusiikkina" on kunnon räiskintää ja ammuntaa aina välillä. Ja kuikutusta! )

Tässä tällainen pieni video pitkästä aikaa. Kameran eteen osui vain saffronpojat eilen, vaikka muutkin toki pääsivät jaloittelemaan. Hassut pojat! Videolta näkee hyvin miten eri luonteisia nämä kaksi ovat. Liski ei millään pysy nahoissaan ja tutkii paikkoja vaikka itse kävelin aitauksen läpi pari kertaa. Jambo on hiukan rauhallisempi ja menee kyllä piiloon jos ihminen tulee liian lähelle. Muuten se kyllä on kiva sylikaveri ja makoilee välillä ihan pitkänä pötkönä sylissä, kun taas Liski ei millään jaksa istua minuuttiakaan paikallaan. Kova äänikin näistä pojista lähtee! Ihan korviin välillä sattuu :D

Käpy sai muuttaa poikien luota pois ja hurisee niille nykyään aidan takaa. Liski ja Käpy eivät tulleet enää toimeen niin hyvin kun olin toivonut ja tällä kertaa en vaan jaksa mennä läpi sitä rumbaa mitä kolmen uroksen yhdistämisestä voi tulla. Nyt Käpy odottelee omaa vuoroaan päästä kastroitavaksi ja saa sen jälkeen muuttaa Hertan tai Limetan kanssa asumaan. Millään en haluaisi noita tyttöjä toisistaan erottaa, kun ovat niin paita ja peppu, mutta tällä hetkellä tämä tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Kauhulla odottelen myös kuinka monta kertaa saadaan Kävyn kanssa reissata lääkärissä paiseita tyhjentelemässä, mutta toivotaan, että menisi tällä kertaa paremmin. Hullu minä, kun lähden tähän touhuun taas, mutta Kooka on totaallisesti niin muuttunut ja onnellinen mies, että yhtään ei haittaa jos Käpykin saisi oman daamin kanssa asua. Peukut pystyyn sitten kun saadaan aika varattua!

(Lemmikkimessujen tulokset muokattu. Hertta olikin PPM3, eikä PPM4)

2 kommenttia:

  1. Itse en ainakaan pysty katsomaan videota, Youtube herjaa sen olevan yksityinen. :/

    VastaaPoista