sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Lempäälä 29.11.2014

Lähdettiin kaikkien marsujen kanssa tänään Lempäälän näyttelyihin. Ja voin sanoa että harkitsen kyllä pariin otteeseen ennen kuin otan taas noin monta marsua mukaan. Meinasi melkein tulla kiire kun yritti saada loppupuunaukset tehtyä ennen pöydälle viemistä ja se näkyi pisteissä. Jokainen sai hyvät pisteet muuten, mutta Limetta oli ainoa joka sai puunauskohdista täydet pisteet. Muuten löytyikin kovettumia tassunpohjista, aavistuksen pitkiä kynsiä ja likaisia korvia ja rasvarauhasia. Mulla on huono tapa jättää hiukan kesken valmistelut edellisenä päivänä (kun on iltavuoroa tai muuten vaan ei kerkeä ajoissa kotiin ja sitä edeltävänä päivänäkään ei tietenkään voi tehdä mitään)  ja yleensä teen vielä vaikka mitä ennen pöydälle viemistä. No nyt ei kerennyt. Tosin ihan kiva että tekemistä oli koko ajan,  meni aika hurjan nopeasti eikä edes kerennyt tylsistyä monen tunnin odotteluun :)

Jambo - 96p, kuma
Liski - 96p, kuma
Käpy - 94p.
Kooka - 94,5p.
Limetta - 96p, kuma
Hertta - 96,5p, kuma, kupa, PPM4!

Jos puunaukset olisi olleet tiptop tänään, niin olisi kyllä tullut ihan tosi hyvät pisteet kaikille jos ajattelee kuinka hyvät ne oli jo nyt. Hienot ja parhaat <3

Ulkomuodossa mukana oli Liski, Jambo ja Hertta. Kaikki kolme saivat kumat ja Jambo oli myös tuomarin suosikki! :)

Nämä olivat meidän osalta varmaankin vuoden viimeiset näyttelyt. PiNan näyttelyt jäävät kyllä varmaan välistä tällä kertaa. Hurjan onnistunut vuosi näyttelyiden osalta meillä. Innolla odottaen seuraavan vuoden tapahtumia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti