sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sauvo 25.10.2014

Taas näyttelykuulumisia. Kaikki postaukset aina samanlaista hehkutusta hyvistä tuloksista eikä tämäkään postaus tee poikkeusta. Mutta minkäs voi kun menee hyvin :)

Kooka 97p, kuma
Limetta 96p, kuma & kupa
Hertta 96,5p, kuma & kupa

Hienot marsut. Kooka jaksaa yllättää vieläkin hyvällä käytöksellään näyttelypaikalla. Vaikka Pauliina-tuomari heilutteli uhkaavasti sormia nenän edessä jätettiin ne tällä kertaa rauhaan (Tähän väliin voi varmaan mainita että Kooka on joskus Pauliinan sormea maistanut :D). Limetta ja Hertta kummatkin hienosti pärjäsivät ja kehuja tuli Limpulla valkoisesta turkista ja Hertalla pehmeistä tassunpohjista kun ajattelee paljonko grammoja se joutuu noilla tassuilla kannattelemaan. Onhan se mamma aika tuhti.

Päivän parasta oli kuitenkin ulkomuodosta tullut palaute Limetalle. Toiselta tuomarilta hyvää palautetta ja serti ja toiselta vain hyvää palautetta. Se kolmas serti olisi tullut jos olisi ollut vähän enemmän hartioita. No saatiinpahan ainakin yksi lisää :) Vielä viimeinen puuttuisi, hui!


2 kommenttia:

  1. Ihana tulla tänne blogiisi ja huomata, että on monta postausta mitä en oo vielä lukenut ! Sun marsut on vaan niin ihanan oloisia ja blogias lukiessa tulee jotenki hyvälle mielelle :-)

    > http://kuikutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista