lauantai 18. lokakuuta 2014

Aniaras Inside StoryLiski ei millään suostunut olemaan paikallaan, vaan yritti kokoajan tunkea nenänsä kiinni kameran linssiin :)


Kattokaa nyt noita neniä <3

Vähän piti huristella uudelle kaverille, joka tosin vain näytti kieltä takaisin :D

Hirveän kauaa ei keretty ilman reikäpäistä marsua olemaan kun taloon asteli vielä yksi pieni uusi marsu. Aniaras Inside Story, joka sai kutsumanimekseen Jambo. Iso poika, joka on samaa kokoluokkaa reilun kuukautta vanhemman Liskin kanssa. Kummatkin pojat painavat yli 500g. Jambo vaikuttaa melko ujolta tapaukselta, varsinkin jos vertaa siihen millainen Liski oli meille saavuttuaan.

Pikkupojat asuvat nyt yhdessä Kävyn kanssa. Näin nuorien kanssa yhdistämisessä ei ollut mitään ongelmia, katsotaan mitä tapahtuu kun kasvavat. Onnistuuko kolmistaan asuminen vai ei. Voi Kille kun meidät jätit.. Käpy on ihan onnessaan kun saa pikkupojille huristella. On huvittavaa katsoa kun se ei oikein osaa päättää että kumman perässä lähtisi huristelemaan kun pojat pinkovat eri suuntiin. Liskikin on uskaltanut hiukan peppua heilutella Jambolle, mutta lopettaa aina kun Käpy tulee väliin. Jambo ja Käpy tulevat hyvin juttuun ja makoilevat samassa mökissä. Liski taas häkin toisessa päässä. Se on vähän tollainen omia teitään kulkeva marsu. Eilen kun marsut pääsivät lattialle juoksemaan, menivät Jambo ja Käpy kokoajan peräkkäin, kun taas Liski tutkisteli paikkoja omaan tahtiin ihan eri paikoissa. Kyllä on tullut kaivattua pikkumarsujen hepulikohtauksia jaloittelun aikana <3 Kyllä nuo isotkin jaksavat välillä vedellä rallia niin että lakanat menevät ruttuun, mutta kun nuo pienet eivät tahdo sitten millään pysyä pystyssä kun lentävät tasajalkaa ilmaan :D Ihanat! Pitäisi joku päivä kuvata niiden menoa.

Seuraavana viikonloppuna taas näyttelyihin. Tällä kertaa pienemmällä marsumäärällä. Vain Kooka, Hertta ja Limetta lähtevät mukaan. Palkkapäivä oli pari päivää liian myöhään, mutta edessä on muutenkin niin kiireinen viikko, etten varmaan enempää kerkeisikään valmistella. Ja Lemmikkimessuja me odotetaan ihan hurjasti. Sinne lähetään ihan kaikkien marsujen kanssa kun on niin lähellä. Nyt pitäisi vain onnistua trimmaamaan myös näitä värikkäämpiä marsuja. Valkoisissa on se hyvä puoli, että niiden pohjaväri on valkoinen eikä niistä tule laikukkaita (tai no Limetta on laikukas, mutta se ei johdu trimmauksesta :D ). Hertan ja Liskin kanssa ollaan harjoiteltu ja ne on nyt kirjavempia kuin aikaisemmin. No harjoittelemalla toivottavasti oppii. Sain Hertan vihdoin rekisteröityä ja tarkoitus olisi käydä sitäkin näyttämässä pari kertaa ulkomuodossa. Sauvoon ei keretty ilmoittaa kun paperit saapuivat vasta eilen, mutta Lemmareille. Kerkeää vielä trimmaillakin ;)

Nyt edessä olisi häkkien siivousta ja marsujen pussailua! <3

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia! Ihana toi huristelukuva, missä Liskillä on nenä pitkänä :)

    VastaaPoista