tiistai 5. elokuuta 2014

Hyvä päivä eilen!


Eilen kuvailin vähän marsuja kun pääsivät keittiöön juoksentelemaan. Kamera kun ei kuvia suostu ottamaan, mutta näköjään onnistuu videokuvaaminen. Saa jotain elonmerkkejä tänne blogiin.

Meillä on vähän kaikki sairastellut nyt tässä lähiaikoina, tai yleiskunto ollut huonompi koko kesän. Näköjään ei meidän marsut ole tarpeeksi c-vitamiinia saannut ruohosta, koska ero on huima kun ollaan nyt sen ohella annettu c-vitamiinilisää tai isoja paloja paprikaa. Hurja karvanlähtö on loppunut (parhaiten tämän huomaa Hertasta jolla lähti ihan huikeita määriä - nyt ei mitään). Limppu rohisi taas aavistuksen eikä paino lähtenyt nousemaan antibioottikuurin jälkeen. Nyt ei ole kuulunut mitään ja paino noussut yli 50g parissa päivässä. Huh!

Ainoa joka ei ole ihan kunnossa on Kille vaikka sekin reipastunut extra c-vitamiinin ansiosta. Sillä on takapuolessa pari paisetta ollut jo hetken,  joista toinen nyt puhkesi pari päivää sitten (videostakin voi nähdä missä kohtaa se paise sijaitsee). Sitä ollaan nyt putsailtu ja tyhjennelty, mutta ihan hyvä se ei vielä ole. Kille alkaa muutenkin olemaan jo vähän enempi raihnainen ja nukkuu todella sikeästi häkissä. Silmistä on kadonnut se kaunis kiilto mitä niissä ennen oli, on nykyään jo melko sameat. Liekö näkö alkanut heikontumaan. Yksi ilta se oli ihan veltto kun nappasin häkistä ja olin ihan varma että nyt se oli tässä ja kerkesin jo pari kyyneltäkin tirauttamaan. Aamulla se oli taas ihan normaali itsensä. Saa nyt olla täällä meitä viihdyttämässä ainakin siihen saakka kunnes täyttää viisi. Tosin välillä tuntuu, että tuskin se jaksaa (pakko jaksaa! Kermavanhus ei vaan saa lähteä pois).

Kesä ei muutenkaan ole ollut sellainen kuin ajattelin. Marsurintamalla ei ole tapahtunut mitään niistä asioista joita olin suunnitellut. Suurin syy siihen on varmaan tämä kuumuus. Kun ei vaan jaksa tehdä muuta kuin kaikki pakolliset asiat, muuten makoillaan ulkona ihan raatona tai paiskitaan töissä. No jos syksyllä, tai kun edes ilmat viilenisivät niin saisi pikkuhiljaa jotain aikaseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti