torstai 21. elokuuta 2014

Eläinlääkärissä... taas..

Niin ne Limetan rohinat palasivat. Ei yhtä pahana, mutta käännellessä ja väännellessä selvästi voi kuulla että jotain sielä hengitysteissä on. Tällä kertaa mentiin Porvooseen hakemaan uusi antibioottikuuri. Sanoivat viimeeksi Loviisassa etteivät he uskalla muuta antaa kuin ditrimiä noin pienelle eläimelle, joten jos oireet jatkuisivat/palaisivat kannattaisi mennä muualle. Nyt kaksi viikkoa baytriliä jos päästäisiin vaivasta lopullisesti eroon. Eläinlääkäri tykkäsi myös että Limetta on vähän pieni, mutta painon kasvu on ollut vähän hitaampaa nyt. Ei se mikään minimini ole, 900g, mutta vähän voisi massaa viellä saada.

Kyselivät myös Kookan kuulumisia kun ei sitä pitkään aikaan ole näkynyt. Ehkä ihan hyvä niin ;)

2 kommenttia:

 1. Voi Limettaa! Rohinat on ärsyttäviä.. Se ääni on nin ikävä.
  Meillä on toistaiseksi röhinät kadonneet parissa tunnissa-päivässä, mutta huomaa kyllä keiden näistä nenu/hengitystiet ei oikein kestä pölyä... Meidän Akalla siis rohina tulee yleensä purujen vaihdon yhteydessä, onneksi ei ole vielä koskaan tulehtunu hengitystiet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuota pururohinaa ilmenee silloin tällöin, mutta tämä näyttää olevan jotain sitkeämpää. Toivottavasti tämä kuuri tepsisi paremmin! :)

   Poista