torstai 17. huhtikuuta 2014

Pet Expo 13.4.2014

Viime sunnuntaina käytiin tyttöjen kanssa messuilemassa pitkästä aikaa. Hurjan pitkä oli päivä, mutta menihän se kun oli kaikkea jännää katseltavaa :) Mitään en ostanut, mutta hirveästi maistiaisia tuli maisteltua, nam! Meidän osalta meni taas ihan hyvin. Limetta sai 95p. ja kuman. Hertta sai 95,5p. ja oli lopuksi PPM4. On se vaan niin hieno mamma :) Mä en tiedä mikä näissä messuissa on, mutta aina menee pisteitä ihan tyhmistä huolimattomista syistä. Viimeeksi taisi Kinkulla olla pylly ihan puruissa, tällä kertaa Hertalla oli rähmää silmässä! No minkäs sille voi :D Hyvinhän meillä muuten meni.

Näinpä myös Kookan veljen messuilla (terveisiä sinne, jos omistaja joskus tänne blogiin eksyy!). Hurjan suloinen ja kuulemma samanlainen riiviö kuin meidän Kookakin. Hassuja nuo abyt :)

2 kommenttia:

  1. Onnee kivoista tuloksista! :3 mä kurkinkin koko päivän sinnepäin, mutta en uskaltanu tulla moikkaan :D älyttömän kivat hiukset sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin oon tosi huono menemään muille juttelemaan, mutta jos mun puheille uskaltautuu niin siitä vaan! Ehkä seuraavissa näyttelyissä sitten :)

      Poista