torstai 11. heinäkuuta 2013
Entäs minä sitten?! Killekin tahtoo huomiota.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! : ) tulee aivan marsukuume ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Voi kauheeta Tän marsukuumeen kanssa...

  VastaaPoista
 3. Voi kun meidänkin poikia voisi vain silittää noin! Ovat olleet jo puoli vuotta meillä, mutta sylissä ovat olleet muutaman kerran. Miten totutat marsut käteen? Pojat ovat antaneet silittää poskesta, mutta heti kun siirtyy kylkeen niin juostaan karkuun. Kädestä otetaan ruokia, mutta heti kun yrittää kättä tuoda lähemmäs vaikka vain silittääkseen, niin juostaan piiloon ja aletaan naksuttaa hampaita. En haluaisi niitä väkisin ottaa sieltä ja jahdata, mutten tiedä mitä tekisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä nuo marsut ovat olleet melkein kaksi vuotta ennen kun antoivat häkissä rapsutella, joten aikaa siihen kyllä menee. Nuo jotka ovat alle vuoden olleet eivät anna edes herkkujen avulla antaa itseään silittää häkissä.

   Paras neuvo on käsitellä marsuja paljon ja lahjoa herkuilla. Häkissäkin vain juuri poskista rapsuttelee herkkuja antaessa ja hitaasti siirtyy silittelemään taaksepäin vaikka vain yhdellä sormella. Kyllä marsut tottuu kunhan vain jaksaa yrittää.

   Eikä meidänkään marsut aina jaksa/uskalla jäädä paikoilleen. Useinmiten ne kuitenkin lopuksi haluavat olla ihan rauhassa sielä häkissä ja juoksevat pois viimeistään siinä vaiheessa kun huomaavat että niitä ollaan ottamassa häkistä :)

   Poista