perjantai 22. maaliskuuta 2013

5 kiloa purua sängyn alla

Huhhuh, mikä urakka, eikä vieläkään ole valmista. Saa loppusiivoukset jäädä huomiselle. En yhtään ole tykännyt käyttää mattoja ja lakanoita marsujen häkissä, joten tänään kävin hakemassa kokonaan uuden vahakankaan ja ison säkillisen puruja. Siinä olikin jo oma hommansa yrittää kiinnittää isoa kangasta tasaisesti sängyn alle ja meinasi kyllä mennä hermot. Purujen laittaminen olikin sitten jo helpompaa, mutta jossain vaiheessa sitä alkoi miettimään, että miten ihmeessä se sitten siivotaan :D No kai sekin sitten jotenkin onnistuu.

Kookakin sai muuttaa takaisin sängyn alle, tosin omaan pieneen yksiöönsä. Alkoi hirveästi ahdistamaan kun Kooka alkoi vain enemmän ja enemmän sotkemaan häkin ulkopuolella. Sen lisäksi se on onnistunut satuttamaan itsensä, vaikka huoneen pitäisi olla marsuturvallinen ja johdotkin on piilossa marsuilta. Sillä on juuri takajalan yläpuolella karvaton läikkä jossa on n. 1x1cm iso reikä. Ihan outo ja todella tasainen. Ensimmäinen asia joka tuli mieleen oli, että joku olisi tumpannut tupakan marsun koipeen, mutta se ei ehkä ole ihan todennäköistä. Syitä olen yrittänyt huoneesta etsiä vaikka kuinka kauan, mutta mitään en ole löytänyt. En uskaltanut enää antaa Kookan vaellella yksinään, joten sekin on osasyy miksi se muutti sängyn alle. Sieltä kun se ei pysty karkaamaan. Voi Kooka raukkaa :( Haavaa olen putsaillut ja toivotaan, että se lähtisi paranemaan hyvin. On kyllä ilkeän näköinen.

Sen lisäksi tuntuu, ettei meidän näyttelyistäkään tule mitään. Lappeenrannan näyttelyt jäivät välistä, kun ei marsuilla ollut vielä karvat kasvaneet takaisin ja niin jää myös nyt huominen Lahden näyttely. Vähän myös pelottaa ettei ainakaan Kookalle tule kaikki karvat kasvamaan takaisin sen tappeluiden jälkeen tai tuon nykyisen haavan takia. Pitää kuitenkin vain toivoa parasta. Näyttelyt ovat kuitenkin niin kiva lisä tähän marsuiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti