lauantai 11. elokuuta 2012

Sisustusta
Suloisuus <3Siskon rippijuhlat ovat huomenna joten päätin panostaa marsujen häkin sisustamiseen vähän enemmän. Pitkään aikaan ei ole ollut näin pinkkiä. Itse olen ollut ihastunut marsujen banaaninkeltaisiin lakanoihin, joten ne on ollut käytössä nyt kaikista eniten. Tein myös yhdestä ikean muovipussitelineestä marsuille heinähäkin, jotta heinät pysyisivät paremmin puhtaina. Alakerrassa on kuitenkin vielä ihan häkin pohjalle tarjoiltu heinää, sillä olen sitä mieltä, että heinä on ehdottomasti paras virike marsulle :) Ei ole hauskempaa kuin lymytä heinien alla ja loikkia heinien ympäri. Tuo ekassa kuvassa näkyvä mökki onkin ihan uusi kapistus häkissä. Pahvilaatikko joka on suosittu ainakin Killen keskuudessa. Se on löhöillyt sielä koko päivän.

Kuten huomata saattaa on häkistä otettu toinen kerros kokonaan pois ja nuo kaksi "ylimääräistä" laatikkoa sijoitettu lattialle. Marsut viettävät kuitenkin niin ison osan ajasta lattialla, että oli pakko jotenkin suojata lattia, kun ei vahakangas oikein riittänyt joka nurkkaan. Puruja (+ sanomalehti) meillä on tällä hetkellä noissa päällekkäin olevissa laatikoissa joissa myös tarjoillaan kaikki ruoat. Tällä tavalla suurimmat osat pissoista osuvat näihin laatikoihin. Muissa laatikoissa onkin sitten sanomalehti-puru-sanomalehti-lakana kerros. Lakanat jouduttiin ottamaan käyttöön jottei purut leviä marsujen mukana ympäri huonetta. Se onkin osoittautunut oikein hyväksi vaihtoehdoksi. Marsut pissaavat vain harvoin lakanoiden päälle joten siivotessa tarvitsee vain ravistaa karvat ja papanat pois. Purut säilyvät puhtaina jopa kuukauden ilman että niihin tarvitsee koskea. Lakanat tarvitsee vaihtaa 1-2 viikon välein. Helppoa kun vain kaksi laatikkoa tarvitsee tyhjentää :) Alakerrassa on myös yksi vahakangas + lakana kohta, jonka alle on vielä varmuuden vuoksi leikattu muovipussi.

Mukana myös pari uutta kuvaa marsuista kun harjoittelin uuden heijastinvarjoni käyttöä. Ei siitä hirveästi ollut hyötyä kun en saannut sitä asetettua minnekkään joten jouduin pitämään sitä pystyssä yhden käden ja yhden jalan voimin. Vaikeutta lisäsi vielä se, että toisessa kädessä oli kamera ja toisella jalalla jouduin "tökkimään" marsuja, jotta pysyisivät paikoillaan. Oli varmasti huvittava näky :D Noissa kuvissa joissa marsut ovat nokat kohti kameraa ne haistelevat sukkiani :P

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika sentään miten ihana marsukoti ♥

  Löysin vastikään tänne blogiisi ja täällä on aivan ihana tunnelma. Kahden pikku marsupossun elämää niin ihanasti kirjoitettuna ja kuvitettuna :)

  VastaaPoista
 2. Millon postaat taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut melko paljon koulujuttuja, joten en ole kerennyt kirjoitella mitään blogiin. Eikä täällä muutenkaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä, josta olisin viitsinyt kirjoittaa. Viikonloppuna on kuitenkin tulossa paljon uutta kerrottavaa ja näytettävää :)

   Poista