lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kuvia ja jännitystä..

Ei saa kuvata, täällä nukutaan
 Hiukan julkaisemattomia kuvia lähikuukausilta. Olen hukannut kameran johdon, jonka takia kuvia huoneesta ja uusista virikkeistä tulee myöhemmin.

Marsut voivat hyvin ja jaksavat vieläkin spurttailla ympäri huonetta väsymättä, hassut :) Itsehän olen suurimman osan ajasta koulussa, mutta aina kun tulen kotiin on joku kertomassa miten marsut ovat käynneet moikkaamassa myös olohuoneessa jos joku on ollut kotona pitämässä ovea auki.

Eilen olin todella reipas ja siivosin oikein kunnolla koko huoneen. Nyt kun on näin hyvät kelit niin tekee mieli tehdä hiukan tylsempiäkin asioita. Mutta nyt on siistiä! :) Marsujen lakanat, pyyhket yms. pitää vielä pestä, mutta muuten kaikki on valmista.

Huomenna me lähdetään myös Kinkun kanssa PetExpoon. Hui kun jännittää, viime näyttelyistä on jo puoli vuotta! Vielä en ole mitään valmistellut, mutta pian voisi varmaan alkaa pakkaamaan koska en malta enää odottaa :) Kinkku pääsee myöhemmin pesulle ja huoltoon. Rasvarauhasta siistin hiukan jo viimeviikolla, jotta tänään voisi vain tehdä ihan pikapesun. Sain myös kaksi kaveria mukaan, joten Kinkulla on taas kunnon kannustusjoukot mukana!

Onko joku teistä lukijoista jo ollut tänään (tai varmaan sielä ollaan juuri tähän aikaan) tai lähdössä huomenna PetExpoon? Kaikki halukkaat saavat kyllä tulla mielellään moikkaamaan minua ja Kinkkua huomenna jos uskaltavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti