lauantai 8. lokakuuta 2011

Riemuporsaat

Pienet porsaat ovat istuneet koko viikon häkissä ja vauhtikin on sen mukaista. Koko iltana ei ole ollut yhtäkään hiljaista hetkeä ja yksikään tassupari ei ole ollut paikallaan :) Lattialla vilistää nopeita kermaraitoja, jotka nanosekunnissa vaihtavat suuntaa, syöksyvät ilmaan ja ampaisevat kohti vapautta! Jopa Kille on päästellyt höyryjä ihan kunnolla, ja se on tehnyt tuollaisia pyrähdyksiä viimeeksi meille tullessaan. Hassut possuni ♥

Seuraavalla viikolla alkaakin sitten syysloma ja pääsen vihdoinkin hoitamaan itse marsut. Meillä on tuo marsujenhoitoinnostus laskenut, eikä täällä enää ole oikein ketään kuka haluaisi marsuista huolehtia :( Onneksi kohta alkaa työssäoppiminen ja kuukauden joululoma niin saa marsutkin sellaista huomiota ja liikunta mitä kaipaavatkin. Ihan hyvin kaksi marsua voisi piilotttaa koulun asuntolaan :)

Viime viikonloppuna tuli taas vaihteeksi kuvattua marsuja, tällä kertaa keittiössä. Hiukan, tai ehkä hiukan enemmänkin kuvia sieltä:

Yhden kinkun jos saisin..Mikä on tuo karvainen otus?Ooh, lisää kinkkuja!


Eihän näistä söpöyksistä voinnut jättää yhtäkään kuvaa pois, joten saatte ihastella hiukan enemmän kuvia :P Valitettavasti blogger ei halunut ladata kuvia oikein päin, vaikka ne koneella olikin ihan normaaleja.

Marsut ovat myös muuttaneet takaisin omaan häkkiinsä, eivätkä enää asu tehdashäkeissä. Itse melkein pidin enemmän tehdashäkeistä, sillä ne olivat paljon valoisampía, kuin niiden oma häkki. Tuo häkki tulee varmaan muutenkin vielä menemään ihan pilalle, kun joku muu koskee siihen. Miten vaikeata voi olla sulkea ovet kahdella pyykkipojalla, sen sijaan että sitoo ovet kiinni vyöllä, niin että ne taipuvat? "Mutta kun ne ovet eivät muuten pysy kiinni". No johan ne ovet ovat hyvin pysyneet kiinni puoli vuotta! Ehkä tässä pitäisi istahtaa alas ja miettiä häkkitilannetta niin, että kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä (marsut, minä ja vanhemmat).

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. mä oon jotenkin niin "kade" kun sun marsut on tollasii vauhtimarsuja jotka ottavat aina kaiken ilon irti päästessään "vapauteen".. Noi mun possut kun ei liiku kun ne päästää vapaaks.. :D
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Paljon putkia ja herkkuja, niin eiköhän sillä pitäisi saada nelkein joka marsu liikkumaan. Meillä tarvitsee vain haistaa jonkun herkun, niin ne juoksevat ihan sekaisin ympäri huonetta :)

  VastaaPoista