torstai 27. lokakuuta 2011

Rakentamista ja suunnittelua

Nyt me ollaan ilmottauduttu ensimmäisiin näyttelyihimme. Itse jännitän hirveästi uusia asioita ja voin hyvin sanoa, että marsut tulevat varmasti stressaamaan tästä vähemmän kuin minä itse. Niidenhän täytyy "kärsiä" tästä vain yksi päivä, itse aloitin hirveän jännittämisen jo viikkoja sitten :D Ilmottautuminen lähti matkaan viimeisenä ilmoittautumispäivänä ja voin suoraan myöntää, että oli lähellä että olisin unohtanut sen kokonaan (sitten olisi harmittanut). Kumpikin marsu osallistuu siis pettiin lemmikkimessuilla lauantaina. Mietin kyllä aikaisemin, että olisin ilmoittanut Killen myös UML'ään, mutta koulukiireiden ja muiden ongelmien takia se sai jäädä seuraavaksi kerraksi.

Näyttelyiden takia jouduin ottamaan hiukan keskeneräisen kuljetuskopin esiin ja viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä viimeiset korjaukset ja parantelut. Tuon tekeminen jäi kokonaan kesken sen jälkeen kun Nappi kuoli, enkä ole sen jälkeen sitä jaksanut ottaa esille. Siitä on kyllä tulossa niin hieno (ainakin ulkopuolelta), vaikka itse sanonkin! :D Huonona puolena on vain se, että se painaa hiukan, mutta mitäs pienistä. Tänne olisi sitten tarkoitus pistää kuvia siitä, kunhan hökkyrä valmistuu.

Tämän lisäksi rakenteilla on myös uudistuksia häkkiin! Pitkän keskustelun jälkeen päätettiin alkaa tehdä jotain häkin siivouksen helpottamiseksi. Tarkotuksena on rakentaa kumpaankin kerrokseen kaksi n. 75x50cm laatikkoa, jotka voi helposti vetää pois ja tyhjentää. Samalla päätettiin (tai minä ehdottomasti halusin) että nyt kun marsut viettävät enemmän aikaa häkissä tarvitsevat ne myös lisää valoa sinne (taikakuutioiden edessä on tällä hetkellä vielä kartonkireunat kun purut lentävät ulos). Jotenka tuo katto tullaan ottamaan pois ja hyllyjä siirretään 1-2 reikää ylemmäs. Myös taikakuutiot otetaan pois ja ne korvataan korkeammilla laatikon reunoilla (n. 25cm). Alakerrasta ei välttämättä tule yhtään valoisampi, mutta ainakin yläkertaan saadaan melko esteetön valonpääsy :) Yrittäkää ymmärtää selityksistäni edes jotain.

Tässä vielä tällainen pieni paintmalli, miltä häkki tulee toivonmukaan näyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti