lauantai 8. elokuuta 2015

Hampsterin uusi kotiVähän Hampsterinkin kuulumisia tänne blogin puolelle. Meillä ei oikein ole sujunut pikkuisen kanssa hyvin. Vähän ollaan sairasteltu ja stressailtu. Hampsterin duna meni niin huonoon kuntoon, että oli pakko asuttaa hamsteri hetkeksi ihan minimaaliseen häkkiin. Hampsterille tämä ei sopinut ollenkaan ja selvästi näki että se stressaantui asiasta. Saattoi yön aikana siirtää pesäpaikkaakin pariin otteeseen.

Eilen sitten vihdoinkin päästiin Ikeaan ja tuli ostettua tuo kuvassa näkyvä Detolf vitriinikaappi uudeksi kodiksi. Hinnallakaan sitä ei oltu pilattu, 50 euroa ja kokoa tuolla on n. 160x40cm. Tilaa siis on! Kasaaminen olikin astetta haastavempaa, mutta apuvoimin saatiin sekin hoidettua. Olohuoneen nurkkaan tuo ei enää mahtunutkaan joten Hampsteri pääsi keittiöön asumaan. Vielä pitäisi jonkinlainen verkko kehitellä tuohon katoksi, että ei vahingossakaan pääse karkaamaan.

Nyt luulisi Hampsterille kelpaavan, kun tilaa on vieläkin enemmän kuin vanhassa dunassa. Toivottavasti tuosta piristyy, on ollut ahdistavaa itsellekin katsella sen menoa varahäkissä. Pieni karvapallo! <3

Posti toi viime viikolla Kookan eliittipet-plakaatin joten sekin on sitten virallista. EPET Kooka-Burra. Liskikin on kerennyt täyttää vuoden. Hurjan nopeasti tämä aika meneekin.

9 kommenttia:

 1. Jee mahtavaa! Kyllä miekin sitten seuraavassa kämpässä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Oon ollut tosi tyytyväinen, kuten myös Hampsteri :)

   Poista
 2. Mä oon Ikeasta monta kertaa katsellut erilaisia vitriinejä juurikin terraariotarkoitukseen, mutten oo koskaan tajunnut, että tuostakin vitriinistä saa loistavan terraarion laittamalla sen vaakasuuntaan! :-D
  Kivat tilat Hampsterilla nyt ainakin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin vinkin joskus joltain hamsterisivulta. Olin kyllä sen jo melkein unohtanut ennen kuin ylläkin kommentoinun Wahnsinn G siitä muistutti :) on kyllä hieno ja halpa

   Poista
 3. Ihana Hampsteri! Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampsteri kiittää! On se taas selvästi iloisempi tapaus kun saa kipitellä ympäri isoa häkkiä :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä hurjan kiva hamsterin asumus. Joskus hamsterifoorumilla näin kuvan, kun joku oli tehnyt tästä samaisesta vitriinistä hamsterille asumuksen ja katsoin jo silloin, että onpas kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tämän alkujaan jostain foorumilta bongasin, mutta tykkäsin että oli vähän liian iso. No mielipiteet muuttuvat ja sopiikin ihan hyvin tuonne keittiöön, vaikka mieluiten tietenkin pitäisin kaikki eläimet samassa paikassa. No ei voi mitään :)

   Poista