perjantai 15. toukokuuta 2015

Kaoottisia näyttelyvalmisteluja

Huhhuh mikä päivä! Heräsin ihan omatoimisesti ennen kellon soittoa kymmenen aikoihin (jee, vapaapäivä!) ja tarkoitus olikin olla ihan tosi reipas siivota häkit ja koko kämppä, pestä marsut, käydä kaupassa ja vielä kahvillakin kaverin kanssa.

No, sain ainakin häkit siivottua! Sen jälkeen huomasin, että joku oli käynnyt kaivamassa mullat pois kukkaruukusta. Hitsin Hampsteri taas karkuteillä, vaikka häkissä ei ollu minkäänlaista koloa josta olisi ulos päässyt. Etsin tunnin hamsteria, eikä sitä löytynyt mistään. Siirsin huonekaluja, yritin kurkata jääkaapin taakse ja tarkistin jopa pesukoneen kun olin juuri pistänyt koneellisen pyörimään. Hätäpäissäni olin siskonkin jo soittanut apuun ja etsittiin kadonnutta Hampsteria yhdessä. Olin jo ihan varma, etten enää koskaan löydä sitä kunnes tajusin tarkistaa häkin vielä kertaalleen uudestaan. Jep, siellähän se! Niin syvässä unessa ettei ollut herännyt vaikka olin yritellyt herättää ja heräsi vasta kun mökistään tipahti puruille kun tyhjensin mökin :D Ihmettelin kyllä kauan miten se on karkuun päässyt, mutta näköjään ei koskaan ollut karannutkaan. Mullat on varmaan ollut ruukusta pois viime karkausreissusta asti. Hyvä minä! :D

Päätin sitten käydä kaupassa, kahvilla ja tankkaamassa auton valmiiksi, jotta voisin loppupäivän siivota ja pestä marsuja. No arvatkaa kenen auto päätti olla toimimatta kun olin saannut tankattua. Siinä menikin mukavasti loppupäivä, mutta saatiin se lopuksi hinattua vanhemmille ja onneksi huomiseksi saan lainata iskän autoa. Seuraavalla viikolla saakin sitten kävellä joka paikkaan.. No parempi tänään, kuin että olisi huomenna hajonut näyttelyreissulla, se olisikin ollut jo isompi ongelma.

Onneksi olin vihdoinkin valmistellut marsuja jo pikkuhiljaa viikolla, yleensä kun tahtoo enimmät puunaukset jäädä viimeiselle illalle. Ne viimeiset hienosäädöt voi sitten näyttelypaikalla yrittää tehdä. Saffronpojat on vähän huonosti trimmattu, mutta saa nyt kelvata. Tuntuu että pahennan vaan trimmausta jos väsyneenä yritän sitä tehdä :D Vielä pitäisi itse käydä suihkussa, hakea kuljetuskopat varastosta ja muutenkin pakata. No ei kello ole kuin vasta puoli 11, onneksi.

Että sellainen päivä täällä tänään! :D Toivottavasti huominen on vähän parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti