torstai 23. huhtikuuta 2015

NäyttelylautojaLöysin Mikrokulmasta aivan ihanan värisiä pöytäliinoja ja olihan ne lopuksi sitten pakko raahata kotiin! Olin jo aikaisemmin päättänyt, että lautojen kankaat (tai pyyhkeet) pitäisi taas vaihtaa kun olivat niin järkyttävässä kunnossa ja nyt sitten sattui nämä silmään osumaan. Muutenkin laudat kokeneet vähän kovia ja yhden laudan jalkoja on saannut näyttelypaikalla etsiä kasseista ja lattioilta kun eivät pysy kiinni. Puhumattakaan toisesta laudasta jonka tein kerran yöllä ennen näyttelyitä siitä mitä kotoa löysin - leikkuulaudasta, fantapullon korkeista, vanhasta pyyhkeestä ja jeesusteipillä teippasin kaiken kasaan. Toimi hyvin, mutta ei ehkä mikään siistein vaihtoehto ;D

Vaaleanpunainen on sama vanha lauta joka on ollut aina käytössä, nyt vain jalat uudestaan kiinnitetty ja uusi päällinen. Pieni sininen on se järkyttävä fantakorkki-lauta, nyt uusilla jaloilla. Liukunastoja löin pohjaan kiinni, tosi kätevää ja helppoa. Niitä sitten myös vanhaan lautaan jos alkavat jalat taas irtoilemaan. Vihreäkin on leikkuulauta joka on odottanut kaapissa omaa vuoroaan muuttua näyttelylaudaksi varmaan vuoden.

Kuvista ei valitettavasti näy, mutta tuo harmaa kuvio kimaltelee kivasti (glitteriä marsuille!), ei liikaa vaan juuri sopivasti :) Ja kolmea eri väriä ihan vain siksi, etten osanut valita mikä oli paras. Saapahan vaihdella mielensä mukaan.

Ja kevennykseksi fantakorkkilauta :D (ei se paha päältä ole)


Blogin ulkoasu on taas kokenut pieniä muutoksia. Grafiikan teko on kivaa ja missä muualla sitä voisikaan toteuttaa kuin täällä? Kurkatkaa alhaalta löytyvä Hampsteri, suloisuus <3 Jäi liikaa tyhjää tilaa alas :D Parasta on ehdottomasti se, että sain vihdoinkin instagram kuvat esille tuohon sivupalkkiin. En vaan ole tajunut miten ihmiset ne on blogiinsa esille saannut, mutta vihdoin löysin ohjeet siihenkin. Nyt näkyy kännykkäkuvat täälläkin mitä tulee instagramiin aina välillä lisättyä, niitä kun harvemmin kaikkia tulee ihan tänne blogiin asti pistettyä. Jeij!

4 kommenttia:

 1. Jos Marsu Magazinessa olisi Niksi-Pirkka-osio, niin tuo Fanta-korkkilauta kuuluisi ehdottomasti sinne. :'D

  VastaaPoista
 2. Joo! :D Oikeesti kyllä ihan kätevät noi korkit, just passelin kokoset ja helppo kiinnittää vaikka sillä teipillä (ehkä liima olis parempi?). Tosin kestävyydestä en tiedä ja onhan niitä siistempiäkin vaihtoehtoja, ainakin jos mun valmistustyyliin vertaa :D

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihana blogi. Postaisit useammin. Se on varmasti ihanaa kun tulee ikävä vanhoja marsuja että voi lukea millaisia ne on olleet ja muistella niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hurjasti useammin en valitettavasti voi postata. Kirjoittelen aina kun on jotain mistä kirjoittaa ja kun saan kuvattua uusia kuvia. Meidän arki on melko yksipuolista eikä siitä aina helposti kirjoitettavaa keksi, valitettavasti.

   On kyllä mukavaa kun voi lukea vanhoja juttuja jotka on saattanut jo unohtaa ja muistella vanhoja marsupersoonia. On ne kaikki ollut niin ihania :)

   Poista