sunnuntai 18. toukokuuta 2014

25-vuotisjuhlanäyttely Hyvinkää 18.5.2014

Pakko tulla hehkuttamaan päivän näyttelyitä! Meidän reissu alkoi jo lauantaina kun matkattiin marsujen kanssa Mäntsälään kaverin luo yöksi. Että oli ihanaa kun näyttelypaikalle ajoi aamulla vain puoli tuntia.

Näyttelyt alkoivatkin sitten Limetan osalta ulkomuotoluokassa. Ensimmäistä kertaa siis uskaltauduin osallistumaan ja olin näköjään jopa onnistunut trimmaamaan ihan hyvin, jee. Siinä kun lappuun tuli "good" joka kohtaan olin jo tosi tyytyväinen tuli sieltä mitä tahansa sen jälkeen tai ei mitään. Limetta yllätti kyllä kaikki odotukset ollessaan junnujen ROP ja sai sertin! Junnujen BIS-pöydälläkin käytiin. Ihan huippua. Vieläkään ei tahdo käsittää että sieltä serti tuli. Mä kun vielä mietin että viittiikö edes ilmottaa. Näköjään se Limppu on vaan paljon hienompi ku olin ajatellut <3 Nyt on näköjään trimmattava myös seuraaviin näyttelyihin ;)

Petissäkin meni hyvin. Käpy sai 95,5p ja kuman. Se on vähän ruipelo. Enemmän proteiinipitoista ruokaa ja liikuntaa. Herttakin sai 95,5p muttei muuta. Harmi, mutta oma vikahan se oli kun oli vähän huonosti valmisteltu, oho :P Limetta loisti myös petissä tänään saaden 96,5p, kuman ja ollen vielä PPM4! Saatiin hieno pokaali kotiin vietäväksi.

Limppu on vaan niin hieno, rakas, pieni <3


11 kommenttia:

  1. Iik kuinka ihana! Nyt harmittaa että olin kauhia hätähousu lähtiessäni aikaisin, jos kerran vielä missasin tälläisen neidin näkemisen livenä! :o

    VastaaPoista
  2. Hyvä Limetta!
    En tiedä oikein näyttelysanastoa, mitä tarkoittaa kuma tai PPM4? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuma on kunniamaininta ja PPM on Paras pet-marsu :)

      Poista
    2. Kuma on kunniamainita ja PPM4 on Paras Pet-Marsu 4 :)

      Poista
  3. Onnea menestyksestä ja oli kyllä kiva nähdä kasvotustenkin :)

    VastaaPoista
  4. Mähän sanoin jo Hämeenlinnassa... :D

    VastaaPoista
  5. Mikä lyhytkrvaisten marsujen trimmaamisessa on ns. tavoitteena? Tai mitä trimmauksen pitäisi tehdä turkille.
    Onnea menestyksestä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trimmatessa nypitään pitempiä peitinkarvoja pois, niin että lopputuloksena olisi mahdollisimman tasaisen ja hyvän pituinen turkki. Se vähentää myös karvanlähtöä ja turkista tulee paremmin palautuva.

      Poista