perjantai 10. tammikuuta 2014

Ridiculously photogenic..

..guinea pigs!

Aidot kermaporsaat.


Käpy ja Kille ovat nyt asuneet yhdessä reilun kuukauden. Killehän oli tarkoitus kastroida, mutta lopuksi tuli sellainen fiilis etten vaan uskalla. Kuukauden päästähän tuo täyttää jo neljä vuotta joten päätin että jompikumpi nuoremmista pojista kastroidaan sen puolesta. Kille ja Kooka vihaavat toisiaan, joten päätinpä ottaa riskin ja yrittää yhdistää Killen ja Kävyn. Marsut asuivat kaksi päivää vessassa, poissa kaikesta vanhasta tutusta. Samalla paikka oli niin jännä, että oli pakko ottaa vähän tukea kaverista. Pääsivät takaisin omaan yhteiseen häkkiin ja yhteiselo on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Hiukan jännitti tulisiko siitä yhtään mitään. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla kastroida Kookan, joka on paremmassa kunnossa ja iässä.

Kaunis, kaunis Limetta <3

Ihana Hertta-mamma<3

"Hymyilkääs nyt vähän"..

.."Vähän vielä"...

.."No nyt on hyvä!" :D
Hertta ja Limetta asuvat tällä hetkellä kahdestaan. Ihan paita ja peppu. Niin kauniit naiset ja oman arvonsa tietävät. Puspus!

Itse ilkimykset!

Puss på dej Kooka-gubben <3

Kooka sai kaverikseen pikkupojat. Ja voi tuota riehumisen määrä noiden poikien häkissä. Juostaan ja pukitellaan minkä keretään ja välillä hiukan napsitaan pyllykarvoista kiinni ja matka jatkuu. Lopuksi on kiva mennä kolmistaan samaan taloon nukkumaan ja pussailla toisten korvia <3 Kooka-raukkaa kun pikkupojat lähtevät, mutta pääseehän se sitten jossain vaiheessa ihan naisten seuraan :)

Sitten vielä JOUNI! Siis tää on niin oikeesti ridiculously photogenic ettei mitään rajaa :D Siis mulla on valehtelematta varmaan YKS kuva jossa se on epäedustava :D Ihanaihanaihana<3

"Älä kuvaa mun veikkaa, kun oon niin paljo hienompi!"
Lopuksi vielä riiviö Kooka <3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♡ Nuo ovat vaan niin söppänöitä!

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihania kuvia taas ja ihana Kooka-setä kun on pikkusten kaveri! :3

  VastaaPoista
 3. Täydellisiä! :') Pelottaa joka päivä että oma marsu kuolis koska se täyttää kohta jo kuus :'( Oon niin kiintyny siihen..

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kooka on kasvanut c:

  VastaaPoista