maanantai 16. joulukuuta 2013

10 päivää

Ihanat marsuvauvat ovat nyt 10 päivää vanhoja. Voi kun tuntuu, että aika menee nopeasti. Vastahan ne häkistä löysin. Nimiäkin olen hurjasti miettinyt ja ehkä ne sopivat nyt ovat löytyneet. Näitä mietin jo ihan alussa ja kun en parempiakaan keksinyt niin saivat nämä nimet tulla jäädäkseen. Sitrushedelmä teemalla mennään.

Chinotto

Limetta

Clementino
Voi ihanuudet <3 Tätä menoa joudun rakentamaan lisää häkkejä ja pitämään kaikki kolme. Ihania, ihania, ihania!

11 kommenttia:

 1. Jep! : Ihania, ihania, ihania♡♡♡♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. En vaan voi lakata ihastelemasta kuinka nätti toi enkkucrest on <3 Syötävän söpöjä tietysti sisaruksensakin, ihanan isot läppäkorvat kaikilla!

  VastaaPoista
 4. Visst är det svårt att lämna ifrån sig sötnosarna när det väl gäller?! :* De är ju så fantastiskt fina personligheter hela högen inser man ju. Jag skulle bara behålla Rhea ur min kull till en början, men sen "råkade" hennes bröder bli kvar ändå. Och det ångrar jag inte!

  Men du har kanske tänkt avla vidare på Limetta förresten? Med en saffronhane skulle du ju kunna få 50% cream och 50% lemon efter henne... inte helt fel ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania ihania ihania mullakin on 2 marsua ja niitten nimet on mimi ja kuku

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Poistin vahingossa kommenttisi kun kännykällä yritän vastata..

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Haha sitä välillä käy! :D Tällä kertaa poistin äskeisen kommentin itse, sillä se jäi vähän kesken, anteeksi siitä :P Mutta siis, onko muuten tuo viimeinen minkä värinen? Olen itse kiinnostunut marsuista paljon ja olen harkinnut ottavani kaksi. Toinen olisi lemon (kermankeltainen) ja toinen voisi olla jotain ton viimisen poikasen värin tyyppistä. :) Koska eihän toi voi olla täysin lemon, sillä on kuitenkin vähän tummemmat karvat ja silmät sekä silmänympäriltä on mustaa. Kiitos jos vastaat! :)

   Poista
  4. Clementino on ihan vain cream (mustasilmäinen lemon), tosin sillä on tumma ihopigmentti jonka takia silmänympärykset, korvat, nenänpää ja tassunpohjat ovat aavistuksen tummemmat kuin creamillä yleensä :)

   Poista