sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Häkkimuunnoksia taas

Parvekkeella oli hyvä viettää kesäpäiviä :)

Meidän marsuhäkki koki muutoksia TAAS. Sisko muuttaa takaisin huoneeseen, joten marsut joutuivat pienentämään omaa aluettaan. Koska häkistä olisi tullut liian pieni meidän kolmelle herralle (ainakin omasta mielestäni) otettiin me lopuksi kaikki taikikset pois ja marsut ovat taas vapaana huoneessa. Itse häkki vie nyt tilaa sen verran kuin alussakin, eli gorm-hyllyn verran, mutta marsut pääsevät pois jos toisten naamat alkaa ärsytäämään. Pakko myöntää, että huoneesta tuli paljon isompi ja siistimpi :) Sisko ei tästä tule tykkäämään, koska joutuu siivoamaan päivittäin kaikki omat tavaransa lattialta, koska muuten on marsujen kakat ja pissat niiden seassa. Meidän marsut osaa tehdä tarpeensa minne kuuluukin, niin kauan kun ei löydy muita houkuttelevia paikkoja ;) Itse voin puolustautua sillä, että tämä oli (melkein) äitin idea.

Sain nyt viikonloppuna tietää, että minun pitäisi valmistua nyt keväällä, eikä kolmatta vuotta tarvisikaan istua koulussa. Se tarkoittaakin sitä, että pitäisi nyt vuoden sisällä yrittää muuttaa pois kotoa marsujen kanssa. Pääsen rakentamaan uutta häkkiä ja ehkä vihdoinkin voisin hankkia sen oman lemonin? ;) Ensin pitäisi vain selvitä koulusta, löytää töitä ja asunto.

Marsu-uniakin on tullut nähtyä. Yksi yö Kille puraisi Kinkulta jalan irti ja kanteli sitä tyytyväisenä häkissä, yök! Nyt viimeyönä meille syntyi kaksi saffronpoikasta, mutta jouduin ruokkimaan niitä käsin koska eihän meidän häkistä löydy naaraita. Miten lie sinne tulleet, kun olivat ihan vastasyntyneitä ja märkiä.

Meidän marsut löytyvät nykyään myös instagramista, nimimerkillä kermaporsaat. Hiukan vaikeaa sen käyttö jne. mutta katsoo nyt miten lähtee käyntiin. Sieltä siis tulee löytymään enemmän kuvia, tosin paljon huonolaatuisempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti