perjantai 30. maaliskuuta 2012

Marsumaista menoa

Lopuksi kuva vielä Ruususesta :)
Pari viikkoa sitten, meidän huoneeseen paistoi oikein ihana ilta-aurinko ja oli pakko hiukan kuvailla marsuja. Kummatkin marsut makasivat oikein mukavasti lämmittelemässä auringossa. Valitettavasti en kerennyt saada siitä kuvia, sillä fiksuna päätin kuvata omena kädessä. Voitte varmaan arvata millainen huuto sen jälkeen alkoi :D Muita kuvia sainkin sitten senkin edestä Ja kyseessähän on nuo kuvat tuossa ylhäällä.

Viikonloput on nyt vietetty aikalailla kokonaan marsujen parissa ja on tullut rakenneltua vaikka millaisia virityksiä lattialle. Kille innostui ihan totaallisesti, se pomppi ja juoksi enemmän kuin mitä Kinkku yleensä. Kinkku taas tyytyi suurimman osan ajasta syömään heinää. Piti pariin otteeseen oikein tarkistaa, että kai siltä rakettimarsulta löytyy töyhtö päästä. Sen lisäksi on tullut vain siliteltyä marsuja, mukavaa! Niistä on myös tullut kesympiä häkissä kun ei ole taikiksia edessä. On hirveän mukavaa kun voi vain häkin ohi kulkiessa rapsutella hiukan korvien takaa ja sitten taas jatkaa matkaa.

Tämän lisäksi marsut ovat myös päässeet tutustumaan kunnon yöelämään. Jotenkin tyhmästi olin onnistunut unohtamaan niiden oven auki ja tietenkin oli sitten pakko lähteä tutkimaan paikkoja keskellä yötä! Itse en tähän kyllä herännyt, mutta sisko alkoi vihaisena valittamaan miten oli yöllä joutunut jahtaamaan marsuja ympäri huonetta. Siinäpä varmaan näky! Toisaalta en kyllä ymmärrä miksei minua herätetty. Ei olisi toisen tarvinnut konttailla lattialla. Nyt on kyllä pysynyt häkin ovi visusti kiinni yöllä ja se tarkistetaan iltaisin jopa pariin otteeseen.

Sitten alkaakin jo odotettu huhtikuu! Sen lisäksi, että Kinkku täyttää vuoden niin olisi tarkoitus lähteä kyseisen herran kanssa PetExpoon. Vihdoinkin näyttelyihin! Meille on tullut esteitä nyt varmaan kolmeen viime näyttelyyn, kun on ollut kaverin synttäreitä ja Kinkulla hampaanjälkiä takapuolessa. Pakko nyt pitää peukut pystyssä, että pysyy peppu kunnossa! Kille ei tule mukaan. Siltä on kadonnut massaa rohinoiden jälkeen ja koska sen hengittely ei ole ihan normaalia, en halua altistaa sitä millekkään. Tulee kyllä pitkä päivä kun on vain yksi marsu mukana. Onneksi kyseessä on messut niin on jotain tekemistä siellä :)

Ulkoasukin tuli tässä yksi päivä vaihdettua blogiin ja itse olen melko tyytyväinen. Uusia lukijoitakin on tullut, kiitos siitä teille. Mukavaa, että kermaporsaiden touhuilu kiinnostaa :) Tämä olikin sitten muuten 100 postaus tässä blogissa! Melko hurjaa kuinka paljon on tullut kirjoiteltua. Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia: