maanantai 19. syyskuuta 2011

Kuvia by Iina & Mato


Tässä kuvia kun marsut olivat silloin ehkä kuukausi sitten kavereillani hoidossa. Nyt on marsut vallanneet sielläkin pari sydäntä :) Kuvat ovat siis joko Iinan tai Maton kuvaamia. Lisää kuvia voi löytää täältä.

Muuten marsut voivat ihan hyvin. Kinkku kasvaa hurjaa vauhtia. En ihmettele vaikka se rikkoisi jo 900g rajan 5kk päivänään :P Katsotaan. Killekin lihoo minkä jaksaa, vaikka se on elännyt pelkällä heinällä ja tuoreilla monta kuukautta. Sen silmässä voi jo havaita pienen fatty-eyen :( Toivottavasti sen saisi katoamaan jos paino hiukan putoaa. JOS se putoaa.

Nyt on alettu myös miettiä enemmän ensimmäisiin näyttelyihin menemistä. Olisi niin mukava saada marsuista jotain kommenttia pet-tuomareilta. Tähtäimessä olisi siis Lemmikkimessut marraskuussa. Tässä on vain ongelmana Killen lihavuus, joka nyt ei kuitenkaan estä meitä kokeilemasta. Suurimman ongelman tuo mukanaan se, että Killeltä on karvat läthtenyt leuan alta punajuurien takia, ja Kinkulla on pylly haavoilla kun pojat ovat ottaneet yhteen. Pitää vaan toivoa, että karvat kasvaisi takaisin ja Kinkku ymmärtäisi, ettei sen tarvitsisi isotella Killelle, niin että saa turpiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti