lauantai 9. huhtikuuta 2011

Killen hampaat on kasvanut takaisin...

.. ja se kyllä kuuluu, näkyy ja tuntuu.. Meillä on ollut häkissä niin rauhallista sen jälkeen kun Killeltä katkesi hampaat. Nappi on ollut lauman pomona ja osaa myös käyttäytyä hyvin. Naksuttelee hampaita vaan silloin kun Kille tulee liian lähelle. Nyt kun nuo hampaat ovat kasvaneet takaisin niin Kille hyökkää Nappiin kiinni jos se yrittää kävellä ohi. Napilla on ollut pieniä haavoja sielä sun täällä, mutta se nyt ei ole ollut niin vakavaa..

Tänään tuo vanhus oli kuitenkin heitetty ulos häkistä ja se makasi toisella puolella huonetta. Karvat olivat ihan pystyssä ja löytyipä sieltä sitten tällainenkin:


Tuo karvaton kohta on noin 1x3cm iso, ja punaisten nuolten kohdassa näkyy missä hampaat on uponnut ihoon. Sen lisäksi kyljessä oli 4cm viilto. Voihan porsaat! Nappi hiukan aristaa selkää ja kilju ihan mukavasti kun yritin haavaa putsata.

Sillä ei ollut enää mitään pääsyä häkkiin, josta Kille piti huolen, joten nyt ne asustelevat ainakin tällä hetkellä erillään. Lattialla ei ole suurempia ongelmia, mutta eihän ne nyt siellä voi asua, kun kissakin löytyy..

Pitikö niiden hampaiden kasvaa takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti