perjantai 21. heinäkuuta 2017

Tytöt jaloittelemassa ja lääkärissä

Kermapeppu <3

Nasu niin reippaana isojen tyttöjen kanssa <3



Yleensä meidän kastroidut pojat voivat ulkoilla samaan aikaan tyttöjen kanssa kaikki yhdessä, kun harvemmin törmäävät toisiinsa tai eivät älyä että kävelivät toisen uroksen ohi. Tällä kertaa kuitenkin törmättiin kunnolla, ja oli pakko pistää pojat takaisin omiin häkkeihinsä kun alkoi toisen naama ärsyttämään niin paljon.



Kookan rakkain töyhtöpylly <3




Mikäs se tämä on?



Katsokaa nyt tuota takamusta <3



Lempilaumani <3 Kooka, Limppu ja Hertta.
Nämä kuvat on napattu jo muutama viikko sitten, samana päivänä kuin Liskin ja Juhonkin ulkoilukuvat.

Limetta on myös vähän sairastellut muutama viikko sitten, mutta rupeaa nyt olemaan kunnossa. Käytiin ensin ihan vain täällä Loviisassa Lovetissa, kun huomasin Limpun hengityksen ruvenneen rohisemaan. Lääkärissä kuitenkin Limetta jännitti niin paljon ettei uskaltanut normaalisti hengittää ja rohinoita ei kuulunut. Lääkäri kuunteli keuhkot ja sydänäänet, mutta niissäkään ei ollut mitään poikkeavaa, joten saatiin lähteä kotiin (mukana hengitysteitä avaavaa litkua) ja luvan tulla takaisin jos yleiskunto huononisi. Loppuviikosta rohinat jatkuivat ja olin jo viemässä Limettaa takaisin Lovetiin, mutta päätinkin varta ajan Linnunmäkeen, koska halusin päästä samalla tarkistuttamaan Kamelin hampaat. Tällä kertaa otin varmuuden vuoksi Limpun rohinoista videota jo kotona, mutta niitä ei paikanpäällä tarvittukaan koska tällä kertaa Limppu rohisi tutkimusten aikana ja nenäkin oli vähän ruvennut vuotamaan. Keuhko- ja sydänäänet olivat jälleen ihan hyvät ja paljaalla korvalla kuuluvat rohinat tulivatkin enemmän ylähengitysteistä. Saatiin antibioottikuuri ylähengitystieinfektion hoitoon ja estämään leviämisen pidemmälle keuhkoihin. Tätä kirjoittaessa lääkekuuri on jo ohi ja Limppurakas kunnossa :) Onneksi rohinat eivät missään vaiheessa olleet yleiskuntoon kerenneet vaikuttamaan, vaan Limppu on ollut koko ajan reipas ja nälkäinen oma itsensä. Se on ihan jopa omatoimisesti tullut hakemaan lääkkeensä <3

Callisian lopetuksen jälkeen itselläni on ollut pieni hätä takaraivossa Kamelin takia ja nyt päätinkin käydä tutkituttamassa Kamelin hampaat, jotta voin jättää kaiken stressailun taakseni. Kamelilla ei ole ollut mitään ongelmia missään vaiheessa ruoan tai painon suhteen (vähän pienikokoinen, mutta kuitenkin samaa kokoluokkaa Alchemillan kanssa, Pullan edellisestä poikueesta), mutta halusin saada varmuuden siihen että Callen tapauksessa oli ollut vain kyse huonosta tuurista ja yksittäistapauksesta. Ja niinhän se lääkärikin tutkimusten jälkeen totesi ettei Kamelilla ole mitään vikaa hampaissa, ei alkavia piikkejä tai mitään. Niin hyvässä kunnossa oleva purukalusto kuin vain voi olla :) Kamelilla oli kuitenkin vatsan sisältö noussut ylös suuhun rauhoituksen aikana ja jouduttiin vielä kotona tarkkailemaan, ettei mitään vahingossa mennyt keuhkoihin. Mitään ei onneksi ilmennyt ja selvittiin vain säikähdyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti