sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Juhlanäyttely, Selki 16.5.2015


Juhlanäyttelyihin raahauduttiin eilen viiden marsun voimin. Kaikki oli kyllä ilmoitettu mukaan, mutta Käpy jäi sittenkin taas kotiin koska huomasin ettei kuljetuskoppeja ollutkaan tarpeeksi ja onnistuin sitä suoneenkin leikkaamaan, joten sen kotiin jättäminen ei ollut vaikea päätös kun yritin miettiä kenet joutuisin kotiin jättämään.

Näyttelyt olivat ihanasti vain 1½ tunnin ajomatkan päässä ja alkoivat muutenkin myöhemmin kuin yleensä, joten aamulla sai nukkua pidempään kuin näyttelyaamuina yleensä. Saffronpojat olin ilmoittanut ulkomuotoon ja muut pettiin. Liskille ei tullut mitään, mutta se onkin tällä hetkellä todella hoikka ja kunnon pitkula joten yhtään en ihmettele. Kun on tuollainen ikiliikkuja niin eihän sitä massaa saa kerättyä vaikka onkin vapaalla pellettitarjoilulla ;) Sen sijaan Jambolla meni hyvin ja se sai ensimmäisen sertinsä! Sitä en kyllä ollut odottanut, koska sekin on oikea pitkula, mutta kuitenkin massakkaampi kuin kaverinsa. Mutta ihan kiva näin! :)

Pet menikin aikalailla kuten yleensäkin. Kooka on nyt kerännyt taas kivasti massaa itselleen ja sen lisäksi turkkikin oli aavistuksen paremassa kunnossa kuin yleensä. Harmistukseksi näyttelylaudasta irtosi glitteriä marsuun ihan mukavasti ja Kooka kimaltelikin oikein miehekkäästi tuomarin sylissä ja tämän takia pisteetkin hiukan huononivat. Ei kuitenkaan mitkään huonot 94,5p. Harmi noita lautoja, en edes ollut älynyt että voisi glitteriä irrota. No ei voi mitään, pitää kehitellä jotain uutta. Ne oli kyllä niin kivat. Onneksi saatiin lainata tytöille lautaa joten pisteet eivät ainakaan sen glitterin takia huonontuneet. Limetta sai 96p. ja kuman turkista. Takakynnet olivat aavistuksen liian pitkät. Hertta pärjäsi taas oikein hyvin saaden 96,5p, kuman ja oli vielä PPM2! Jee! Hertta on taas lihonut kun Kooka on tarvinnut enemmän pellettiä, mutta onneksi ei ole vielä mitenkään löysä. Ja se näkyy myös päivän tuloksista. On se vaan hieno! :)

Kotiin päästiin lähtemään kuuden aikaan. Oli kyllä aika väsynyttä porukkaa jotka häkkiin pistin. Käpy otti Limetan vastaan kunnon hurinoilla kun oli yksin joutunut koko päivän olemaan :)

4 kommenttia:

  1. Minä olisin ainakin antanut Kookalle lisäpisteitä glitteristä enkä ottanut niitä pois. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis varmaan saannut 101p. täydestä 100 pisteestä ja voittanut koko luokan :D Elisa nauroi kun oli oikein "glitterpallit". Tosin Kookalla niitä ei kyllä enää ole :'D

      Poista
  2. Sait haasteen!
    http://maailmankotkotukset.blogspot.fi/2015/05/kappas-haastetta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ottaa ja vastata haasteeseen jossain vaiheessa :)

      Poista